Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi işkolik buluyor. Onu da kendi alanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadarmerkezli ilişki kurmak istemiyor. Yaşadığınız sorunların kaynağında da bu var. Eğer hemen bugün başlayarak sevgilinizle her akşam dolaşmaya çıkar ve projenizi hiç konuşmamayı becerebilirseniz belki bir şeyler düzelecek.

Aileye ait bir mülkün satışıyla hayatınızın kökten değişeceğine inanmışsınız. Payınıza düşenle gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bazı gerçekçi planlarınız var. Yalnız bu satışın önünde çok engel görünüyor. Herkesin tıpkı sizin gibi bir hesabı var. Size elinizdeki işi bir şekle sokmanız için mülk satışı yerine ortak bir destek önerilebilir.

Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası.

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir. Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:04 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, kariyer hayatınız, eviniz, ailenizle ilgili konularda mutlaka iyi bir analizde bulunmanın önemi büyüktür. Güven vermeyen, kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran meseleler olursa, tekrar bir gözden geçirmede bulunmak gayet faydalı olur. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşumu, birilerine uymak yerine, kendinize göre hayatınızı şekillendirmenizi, iletişim gücünüzden yararlanarak hızlı bağlantılarda bulunmanızı sağlayacak. Özel bir eğitim görmenizi, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmanızda size destek olacak. Yenilik ve gelişim kapınızı çalarak, ne bekliyorsun hadi bakalım tüm becerilerini ortaya koy diyerek sizi yüreklendirecek. Hızlı düşünüp, hızlı öğrenmeyi, öğrendiklerinizi hızlıca iletmeyi deneyimlediğinizde ne kadar özel bir insan olduğunuzu hissedeceksiniz. Çevrenizdeki olaylara bakış açınız değişime uğradığı gibi, bilgiyi yerinde ve deneyerek öğrenmeniz, hiçbir baskıya artık gelememeniz mümkün. Masa başında, dokuz altıyerine hareketli ve özgür bir çevrede ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. İç dünyamızın derinliklerine çekilerek, maddi-manevi güvenliğimizi gözden geçirebiliriz. Bizi neler mutlu etmekte veya neler hayatı güzel olarak ele almamızı sağlamakta bütün bunlar üzerinde düşünebiliriz. İç sesimiz bize doğru yolda olduğumuzu ve inancımızı kesinlikle kaybetmememiz gerektiğini söyleyebilir. Günün geri kalanında huzur duygusu gayet kıymetli hale gelecek. Olumsuz duygulardan, kişilerden uzak durmaya çalışabiliriz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, parasal konularda ve ilişkilerde ilerisini düşünmeliyiz. Ne fazla endişe ne de gereğinden fazla rehavet göstermemek lazım. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü,tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialısın. Fikirlerinden taviz vermeyeceğin bugün, seninle aynı düşüncede olmayanlar, yoluna çıkmasalar iyi olacak.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili bazı hedefleriniz üzerine yapacağınız konuşmalar verimlilik vaad etmeyebilir. Kendi ürettiğiniz projeler üzerine eğilmeli ve girişimcilik yönünüzü ortaya koymalısınız.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda dalgalanmalar olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi istediğiniz hızda ilerletemeyebilirsiniz. Konuşmalarda sakin kalmaya çalışın. Öğleden sonra işleriniz sakinleyebilir. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden çok farklı bir insanla değişik bir aşk ilişkisi gündemde olabilir. Beklenmedik işler, iletişime ve astrolojiye dayalı konular hızlı bir şekilde gündeminizde yer edecek.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah olan Ay boşluğunu faydaya çevirip mesleki alanınızda yarım kalmış tüm işlerinizi bitirebilirsiniz. Öğlenden itibaren arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerin canlı geçeceği bir sürece gireceksiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Beş günlük Güneş/Uranüs etkileşimi sayesinde sosyal alanınızda sıra dışı ilişkiler, arkadaşlıklar ve etkinliklere eğilimli olabilirsiniz. Ani karar vereceğiniz kısa yolculuklara girişebilirsiniz ve bu kaçamaklar ruhunuza iyi gelecektir.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>