Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularından çevrenizden çok etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bu durum sevgilinizle aranızda iyi iletişim kurmanıza oldukça yardımcı olabilir. Birbirinize destek verebilirsiniz.

Mesleğiniz konusunda artan bir enerjiniz var ve bu da rekabet duygunuzu güçlendirebilir. İşbirliği yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin. Hırsınız ise ileride size büyük zararlar verebilir, dikkat.

İnsan ilişkilerinde artış gözleyebileceğiniz bir gün. Eviniz ve işyeriniz için masraf etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunları gereksiz harcamalar olarak görüp ertelememelisiniz.

Hayatta daha etkin ve verimli olabilmek için çaba sarf edeceksiniz. Hırsınız ise tehlikeli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü genel anlamda yoğun ve gerilim dolu geçirebilirsiniz. Bazı yarım kalmış işleriniz yüzünden başınızı kaşıyacak vaktiniz bile kalmayabilir. İş yerinizdeki pozisyonunuzu yeniden düzenleme konusunda istekli olabilir ve arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Akşama alacağınız bir haber ise neşenizi tamamen yerine getirecek.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz iki önemli enerji etkinliğine ev sahipliği yapıyor. İlki, saat 12:29 da gerçekleşecek olan Mars-Pluto görünümüdür. Bu enerji, tüm gücünüzü, hırsınızı, arzularınızı gerekhayatınız ve gerekse bir çok mesele üzerinde odaklamanızı sağlıyor. Ne olursa olsun, kendinizi öne sürmek, hizmet ettiğiniz alanda tek olmaktan yanasınız. Fakat size tavsiyem, bu hırsın sağlıklı şekilde kullanılması ve gerçekçi şekilde yönlendirmenizdir. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında Merkür, Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç, iş-özel-çocuklar-aşk-parasal-ortaklıklarda iletişimin, bir hayli önemli olduğu zaman dilimidir. Tanımak isteyeceğiz ancak tam olarak güvenmekte zorlanacağız. Karşımızdaki kişinin hangi amaçla bize yaklaştığını gözlemde bulunarak, onu test ederek anlamaya çalışacağız. Kendi içimizde belki ikilem yaşayacağız. Tamam doğru biri diyeceğiz ama sonra bir yanlışını gördüğümüzde hemen kafamıza kaydedeceğiz. Aslında böyle düşünmekten sıkılacağız. Fakat bu geçişin öz niteliği, ister istemez bir çok meseleyi derinlikli ve detaylı şekilde düşünmemizi sağlayacak. Partnerimizin ne yaptığını öğrenmek isteyeceğiz. Ancak ona sezdirmeyeceğiz. Sağlıklı bir ilişki, güvenli bir hayat sürmek, mükemmellik  gibi olgular bizi bazen yoracak. Saat 18:50-18:58 arasındaki kısa bir boşluk etkisinin ardından,  Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Güven, huzur olguları baş tacımız olacak. Evimizde, ailemiz veya sevdiğimiz kişiyle güzel bir akşam geçirebiliriz. Annemiz ve babamızla ilgilenebiliriz. İhtiyaçlarımızla ilgilenebiliriz. Dağınıklarımızı düzenleyebiliriz. Ödemelerimiz için bütçemizi ayarlayabiliriz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Bu nedenle, bugün harcamalarınız konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Bu da sizin için aslında olumlu bir gelişme. Güçlü bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceğiniz ortamlarda, arzularınızı gemlemek zorunda kalmak canınızı sıkmamalı.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız. Herkesin sizin kadar bonkör ve paylaşımcı bir yapısı olmayabiilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkonularında zekanızı gösterebileceğiniz durumlar oluşabilir. Ticari uğraşlarınızda rekabet ve mücadele gerektiren koşullar içine girebilirsiniz. Ancak bu koşullar yeni girişimlerde bulunmanıza engel olamayacak. Yoğun bir iletişim trafiğininiz olabilir. Kardeşlere dair konularda sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekiyor.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TEMBELLİĞİNİZ üstünüzde. Elinizden gelse yataktan çıkmak istemeyeceksiniz. Sevdiklerinize vakit ayırmak çok iyi gelecek size.

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>