Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden sistemli bir biçimde uzaklaşan partnerinizi, hala bir şeylere ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sürekli arayarak sizden daha da uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. O, sizinle sürdürdüğü ilişkiyi kafasında bitirmiş gibi görünüyor.

İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz. Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemleriyle ilgili fikriniz alınacak.

Büyük bir ödeme yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Parayı bir araya getirmeye uğraşıyorsunuz. İşyerinizden bugünlerde avans alamayacağınızı biliyorsunuz. Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir.

Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce harekete geçirmeniz gerekiyor. O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sofranızda kalabalık konuklarınız olabilir. Akşam olmadan hazırlıklara girişmeniz gerekiyor. Neşeli bir hafta sonunun arkasından, haftaya biraz yüzünüz asık girdiniz. Çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda fazla hassas davrandınız. Bazen gereksiz yere alınganlık gösteriyor, insanların sizle şakalaşma isteğini yok ediyorsunuz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:07 Ay-Uranüs görünümü,hayatı ve ailevi konularda düşünmenizi, planlarınızı gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 05:40 Ay-Satürn kavuşum etkisinde sıcakkanlı olmayız. Bunun nedeni, unutmak istediğiniz, sizi zorlayan ve içinde bir türlü çıkamadığınız sorunlardır. Saat 14:47 Ay-Merkür görünüm etkisi, insan ufkunu genişletmek, bazı durumları aşabilmek ve isteklerinin peşinden gitmek için aceleci davranabilir. Tanıştığı yabancılar, aldığı bir takım haberler, karşına çıkan fırsatlar konusunda hiç düşünmeden hareket etmeye meyilli olur. Saat 16:04 Ay-Venüs olumlu görünümü, kafamıza takılan bazı meseleleri çözümlemek isteğimizi gösteriyor. Çünkü bunları halletmezsek, rahatlamamız mümkün olmaz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksik, yarım, halledilmesi gereken ne varsa onun üstüne gideceğin bir gün seni bekliyor. İnsanları fikirlerinle ve düşüncelerinle yönlendirebilir ve ikna edebilirsin. Adeta yeni bir başlangıç olsun da artık bende şu rehavetten kurtulayım demiş gibi potansiyelinin iki katına çıktığı bir gün yaşayacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, biraz yalnız kalmak isteyebilirsin. Akrabalarında kadın figürlerle anlaşmazlık yaşayacağın durumlar oluşabilir. Akşam saatini evde geçirmek isteyeceksin. Ancak kendi planlarına göre değil, başkalarının programına ayak uydurmak durumunda kalabilirsin.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili anlam vermekte zorlandığınız konular gelişebilir. Ani tepki vermekten kaçınmalısınız. Belirsizlikten dolayı yanlış kararlar alabilirsiniz. Gündemde olan konular için çevrenizdekilerle paylaşım içinde olabilirsiniz. Fakat hareket etmek için acele etmemenizde fayda var. Dikkatsizlik yapmamaya özen gösterin.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkide olduğunuz insanlardan bugün büyük bir yardım alacaksınız. Kapalı kapılar açılıyor.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın inişli çıkışlı olacağı bir gün. Buna bağlı olarak düşüncelerinizde karmaşık olabilir. Dikkat gerektiren işlerde çalışmalar yaparken daha tedbirli davranmalısınız. Yazılı anlaşmalarda maddeleri iyi inceleyin.

15 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaşif Kovalar, proje üretmek için uygun zaman. Kaynaklarınızı verimli kullanıp iyi ifade ederseniz sonuç alabilirsiniz. Kendinizi hayattan izole ederseniz bilinçaltınızda kaygılı ve karamsar düşünceler çok aktif olur. Uyku sorunu olabilir. Günü verimli geçirmek için sosyal olmak önemli.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sayesinde, özgürlük teması gündeme oturacak.Gruplar, topluluklar ve arkadaşlarınızla önemli organizasyonlarda vaktinizi geçirebilirsiniz. Toplumu bilinçlendirecek etkinliklere katılabilirsiniz. Hakkı savunulması gereken grupların sözcülüğüne soyunabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı alma şansı doğacak.

15 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 31" R
Ay
Koç
10° 35' 09"
Merkür
Koç
19° 51' 27"
Venüs
Boğa
07° 31' 08"
Mars
Koç
03° 47' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 45"
Satürn
Balık
17° 01' 35"
Uranüs
Boğa
22° 39' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 13"
Lilith
Başak
23° 55' 29"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>