Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız sonuç vermiyor. Özlediğiniz ilişkiler doğallığınızla çakışmıyor. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var.

İnsanlara avans vermeden yana cömertliğiniz bugünlerde işe yarayabilir. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor. Bugün çok tanıdık bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığı, sizin için önemi olan her şeyin peşinden gidişinizin işaretçisidir. Kendinizi başkalarına becerikli şekilde  ifade edebilecek, onları etkileyebilecek güçtesiniz. Gayet hızlı biçimde güne adım atmanızda destekleyici bu enerji, ayrıca ilgi uyandırmanızı, dikkate alınmanızı ve beğenilmenizi sağlar. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, gayet olumlu bir enerjidir. Hem dış dünya ile barışıklığın hem aşkta paylaşımın işaretçisidir. Hayatı olumlu yanlarıyla ele alarak bu saatleri güzellikle değerlendirmek mümkün gözüküyor. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli.  Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 16:18 Ay-Akrep burcu geçişi, çevrenizdeki insanlarla aranızdaki farkı görebilmenizi sağlar.  Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı, fakat çoğu insanın bunu beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını, bu nedenle zaman kaybetmeyeceğini bilirsiniz. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu daha iyi bir konuma taşımak, gelir artırmak veya kârlı alışverişler yapabilmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Ailenizin veya kendinizin ihtiyaçlarını giderirken bütçe yapmaya veya plana gerek duyabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değişik konulara duyduğunuz ilgi sizi farklı kişilere yönlendirebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısı sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel ilişkilerinizde bazı sınırları aşmamalısınız. Aklınıza gelenleri başkalarıyla da paylaşmanız bir takım sorunların çözümü olabilir. Evinizi ilgilendiren belli başlı konularda yapacağınız değişiklikler aile yaşantınıza da olumlu enerjiler getirecektir. Parasal konularda yüzünüz gülebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk mevzularınız önem kazanacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz de devrede olabilir. Öğleden sonra enerjiniz yükselecek. Gün boyunca göz önünde olacaksınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıradan ve düşük enerjiler hissettiğiniz bir güne başladığınızı düşünebilirsiniz.Ancak bilhassa hukuki meselelerle gökyüzünün bugünkü olumlu fırsatlarıyla değerlendirilmelidir. Öğle saatlerinden itibaren ise mesleki gelişim ve ilgili konularda atılım yapabilmek için sessiz ve derinden tasarılarınıza odaklanmanız mümkündür.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>