Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Bugünlerde yorucu sosyalliklerden uzak durmanızda yarar var. Akşama size gelecek olan konuklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bunları birer dedikodu olarak değerlendirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde çeşitli gerginlikler oluşabilir ve bunlar sizi duygusal olarak etkileyecektir. Özellikle sevdiğiniz kişiyle aranızda gereksiz tartışmalar ve küçük sorunlar gündeme gelebilir. Çevrenizdeki insanlara karşı olan yaklaşımlarınızda daha esnek davranmalı ve olayları fazla büyütmemelisiniz. Bugün konuları net olarak düşünmek ve karar vermek sizin için kolay olmayacaktır. Girişimde bulunmak için fazla acele etmeyin ve kendinize biraz daha zaman tanıyın.

15 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar gününe, saat 00:24 itibariyle etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanıyoruz. Kendinizi her anlamda garanti altına almaktan yana olduğunuz bugün, hiç kimsenin etkisi altında kalmak istemezsiniz. Benim size tavsiyem, hangi konuda olursa olsun bugün karamsar düşünmek yerine, meseleleri sakince ele alınız. Bu soğukkanlılık, çözüm bulmanızda yardımcı olacaktır. Saat 12:05 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Saat 23:48 Ay-Uranüs zorlu görünümü sizler açısından günün bir hayli aktif geçeceğini ve ancak zorlamalardan hiç hoşlanmayacağınızı gösteriyor. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay bilinç altınızı etkiliyor. Gizliliğe karşı meyliniz var. Gizemli olan her şeyi merak ediyorsunuz. Partnerinizle olan ilişkinizi sürekli düşünme ihtiyacı içinde olabilir ve olayları fazlaca abartabilirsiniz. Kendinizi haklı çıkarma adına başlattığınız içgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeniz hatalı olabilir. Dikkatli olmalısınız.

15 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir. Bazı konulardaki değişiklikler her ne kadar büyük olsa da, bu durum, aslında sizin için, olumlu sonuçlar doğuracaktır veya bu gelişmelerden kazanacağınız ya da öğreneceğiniz şeyler var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

15 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk rüzgarları başınızı döndürüyor. Bundan keyif almak yerine huysuzluk yapıp mutluluğunuzu bozmayın. Yaşadığınız güzel günlerin keyfini çıkarın.

15 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, sahip olduğunuz maddi manevi değerleri sorgulamanıza ve yaşamınıza yeniden şekil vermek istemenize sebep olacak etkiler sunarken, finansal konular ve arkadaş çevrenizle ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz.

15 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>