Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk diye tanımlayıp bir karabasan yaşıyorsunuz. Sizi birileri uyarmalı. Duygularınız, özgüveniniz, sağlığınız risk altında. Bu ilişkide anlaşılmaz taraf sizsiniz. Çünkü karşı taraf size biçtiği değeri hiç sakınmadan patavatsızca sergiliyor. Bu değeri kabullenmemelisiniz.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var gibi. Onunla çok ciddiye aldığınız sorunlar yaşıyorsunuz. Ama bu sorunlar işle alakalı görünmüyor. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Sanki buna göz yumuyorsunuz. Sanki bu şekilde bir tür hastalıklı kazanımlar içindesiniz. Bu paylaşımın size müthiş zararı olacak. Eğer aklınızı başınıza almazsanız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda görüş vermeniz gerekebilir. Bu konularla ilgili düşüncelerinizdeki birtakım değişiklikler, yeni söylemler içine girmenize neden olacak. Bugün içinizde taşıdığınız coşku bir kısım insanlar tarafından paylaşılmak isteniyor. İlerleyen saatlerde bunun belirginleşmesi, keyifli akşam toplantılarını getirebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:38 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, kariyer hayatınız, eviniz, ailenizle ilgili konularda mutlaka iyi bir analizde bulunmanın önemi büyüktür. Güven vermeyen, kafanızın içinde soru işaretleri uyandıran meseleler olursa, tekrar bir gözden geçirmede bulunmak gayet faydalı olur. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaretinle herkesi kendine hayran bırakabilirsin. Böylelikle kendine güveninin artacağını vurguluyor gök kubbe.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ile ilişkilerinizde bazı krizleri iyi yönetmeniz ve uzlaşı köprülerini sağlamanız gerekebilir. Kişisel özgürlük alanınızı belirleyeceğiniz herkese sınırlarını gösterebileceğiniz bir gün.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Sosyal ortamlarda bulunmak için organizasyonlara katılabilirsiniz. Duygusal olarak daha avare olabilirsiniz. Bazı olayları öngörmekte zorlanabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramamalısınız.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda gözler üzerinizde. Çalışıyorsanız aktif bir gün olabilir. Maddi kazançlarınızı artıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Olayları didiklemeye yatkın olacaksınız.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden itibaren kendinizi zihinsel olarak akışa almanız gereken bir Ay boşluğu sürecinde bulunacaksınız. Öğle saatlerinden itibaren meydana gelecek bu Ay boşluğunda mümkün olduğunca zihninizi az çalıştırmanız gerekecektir.Arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarda toplumsal sorumluluk projelerine dahil olmanız gerekebilir. İlişkilerinizdeki zihinsel ve mantıksal bakış açısı bugün sezgilerinizin ağır basacağı duruma dönüşecektir. Maddi ve manevi varoluşunuzu irdeleyebileceğiniz üç günlük bir sürece başlıyorsunuz.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gününüzü zevk aldığınız özel uğraşlarınıza veya eğlenceli sosyal faaliyetlere ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle, hatta küçük çocuklarla yapacağınız aktiviteler, size, tahmininizin ötesinde bir tatmin sağlayabilir.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>