Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saç saça baş başa götürdüğünüz ilişkinizde birbirinizden kopmanız da mümkün görünmüyor. Başkalarının dingin, huzurlu ilişkileri sizi imrendiriyor. Çok heyecanlı ama çok kısa ömürlü olacağını hissediyorsunuz.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelecek günlerde bir rahatlama görünüyor. İşe karşı sabırlısınız. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz.

İhtiyaç diye gördüğünüz şeyler kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı da sakinleştirecek. Harcamalarınızı biraz azaltmanız gerekiyor. sakinleştirebilir.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz özel günleriniz var. Bu yöntem bazı günlerinizi sakin geçirmenizi sağlıyor, ama dertleri yok etmiyor sadece erteliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterli gibi görünen önlemler sorunun çözümüne yetmedi. Yanılgınızdan dolayı pişmanlık içinde görünüyorsunuz. Kendinizi eliniz kolunuz bağlanmış hissediyorsunuz. Birkaç gün içinde bir söylenti bazı ilişkilerinizde güvensizliklere yol açacak. Ortada gezinen lafların söylenti mi yoksa bir takım gerçeklerin haberi mi olduğunu öğrenmek için çaba göstereceksiniz.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:53  itibariyle Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü son kez gerçekleşecek. Koç burcunda ilerleyen Uranüs, değişmekte olan çevrenizi işaret ediyor. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Artık işlevini kaybetmiş ve size hiçbir yararı olmayan kişilerden ayrılıyorsunuz. Bunlar ister yakın akrabalarınız olsun isterseniz alıştığınız insanlar olsun fark etmez. Rutin bir hayatın içinde yer almak istemediğiniz gayet açıktır. Çevresel koşullar hayata bakış açınızı değiştirmekte. Belkisahibi olarak belki de evlilik yaparak veyahut şartlar gereği taşınarak bu yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. Ayrıca siz de kendinizi geliştirmelisiniz. Farklı bir alanda eğitimden geçebilir veyahut değişik hobiler edinerek kendinizi ifade edebilirsiniz. Seyahatlere çıkarak, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Pluto-Oğlak burcunda, ruhsal ve fiziksel anlamda derin dönüşümlerin işaretçisidir. Bugüne dek size öğretilen veya bilinçaltınızda yer etmiş ancak sizi engelleyen ne varsa bunlardan kendinizi arındırmak üzeresiniz. Yeni ilgi alanlarınız sayesinde kendinizin farkına varabilirsiniz. İçinizdeki zenginlikleri keşfetmenizi sağlayan deneyimlere kayıtsız kalamazsınız. Yaşanması muhtemel bazı olaylar, hayatı değişik bir bakış açısıyla ele almanızı sağlayacaktır. 17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilme, ailevi ilişkileri düzenleme, yaşadığınız yeri güzelleştirme, maddi-manevi anlamda güçlenme arzusu duyduğumuz zaman dilimidir. Eğer ailevi konularda sorunlar varsa, bu süreçte birbirinize karşı ılımlı şekilde yaklaşmak, birçok meselenin çözümlenmesini sağlar. Bu dönemde evlenmek isteyenler, evini yenilemekten yana olanlar, yatırım yapmak isteyenler,  karar vermeden önce hesabınızı çok iyi yapınız. Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,  

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor.Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda daha fazla kendinizi gösterme şansı bulabileceğiniz, beslenmesi gereken yerleri besleyip, hataları onarabileceğiniz üç haftalık sürece giriyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize iyi bakmayı öğrendiniz. Sevdiğiniz insanların sizin için üzülmelerini istemiyorsanız takıntılarınızdan bin an önce vazgeçin. Yenilenmeniz ve tüm olumsuzlukları silmeniz gerekiyor.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca zihinsel ve bedensel olarak yorgun ve gergin hissedebilir, aşk hayatınız ve maddi durumunuzla ilgili konularda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Para konusunda özellikle dışarıdan gelen ikincil gelirler, partner ve ortakların gelirleri, kredi, miras, sigorta ve vergilerle ilgili sıkıntılara açık bir zamandan geçmektesiniz. Kafa karışıklığı yaşayabileceğiniz ve sinirli olabileceğiniz için mümkün olduğunca pozitif ortamlarda bulunmalı, gün içinde enerjinizi dengelemeye çalışmalısınız.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, evinizle bağlantılı ertelenmiş veya terk edilmiş planları uygulamaya koyma düşünceleriyle dolabilir. Eğer düşünceleriniz bu yönde yoğunlaşıyorsa, planların aksamadan yürümesini sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu bilin.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>