Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saç saça baş başa götürdüğünüz ilişkinizde birbirinizden kopmanız da mümkün görünmüyor. Başkalarının dingin, huzurlu ilişkileri sizi imrendiriyor. Çok heyecanlı ama çok kısa ömürlü olacağını hissediyorsunuz.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelecek günlerde bir rahatlama görünüyor. İşe karşı sabırlısınız. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz.

İhtiyaç diye gördüğünüz şeyler kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı da sakinleştirecek. Harcamalarınızı biraz azaltmanız gerekiyor. sakinleştirebilir.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz özel günleriniz var. Bu yöntem bazı günlerinizi sakin geçirmenizi sağlıyor, ama dertleri yok etmiyor sadece erteliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. Daha sonra 03:56 itibariyle hareketini Aslan burcunda devam ettiriyor. Bugün ilişkiniz ve evliliğiniz ön planda olabilir. Sabah Ay ve Uranüs arasındaki sert etkiyle partnerinize karşı ani tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Önce sakince düşünüp düşüncelerinizi ondan sonra dile getirin. Sabahki bu etkiden sonra daha güzel bir gün sizleri bekliyor. Sevdiğinizle beraber geçireceğiniz bir gün olabilir. Karşı tarafın size olan sevgisini daha fazla hissedebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans vermek isteyeceksin!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Yalnız kalmaktan hoşlanmadığın kesin, bugün birçok dostunla bir arada olma ihtiyacı içindesin. Sanatsal zevklerin tarzına da yansıyor, etkinlikleri takip etmek için biraz sosyal medyada araştırma yapmak isteyebilirsin. Katılacağın bir etkinlik ya da davette seninle ilgilenen biriyle tanışabilir, ona bir şans vermek isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinde miras konuları gündeme gelebilir. Yanlış anlaşılmamak adına, yorum yapmaktan kaçınmanda fayda var. Akşamüstü yaşayacağın boyun ağrısı artık spor vaktinin geldiğini sana hatırlatabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle olan diyaloglarınızı geliştirmelisiniz. Sizin için bu söylediğim durum geleceğiniz için çok önemli. Birçok konuşmada yer alın. Artık bilginizi satmaktan çekinmemelisiniz. Çünkü siz bir şey hakkında fikir sahibi iseniz sonuna kadar biliyorsunuz demektir. Bir de çok güzelsiniz! Fark etmiyor olabilirsiniz. Başkaları farkında.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde ve evlilikte daha düşünceli olabilirsiniz. Karşınızdakilerden beklentileriniz sizi daha hassas bir duruma sokabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda dengeyi oturtmuş olmanın verdiği rahatlık içerisindesiniz. Bir şeylerde faydalı olmak yerine haşarılık peşindesiniz ancak haklısınız.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakın çevrede inanç çatışmalarının yol açtığı gerginlik olası. Aileniz kaynaklı kısıtlanmaların sebep olduğu tartışmalara girişirseniz gün verimsiz geçer. Öze dönüp adalet duygunuzu bozan, sizi huzursuz eden asıl meseleye yoğunlaşın.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın karşıt burcunuza ilerlemesiyle birlikte ikili ilişkiler, ortaklık konuları, evlilikler ve yakın beraberlikler önem kazanıyor. Tek başına hareket etmek yerine bir arkadaşınıza sormayı, eşinizin, ortağınızın, sevgilinizin fikrini almayı isteyebilirsiniz. Danışmanlık almak, inanıp güvendiğiniz kişiden fikir almak için güzel bir gün olabilir.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, evinizle bağlantılı ertelenmiş veya terk edilmiş planları uygulamaya koyma düşünceleriyle dolabilir. Eğer düşünceleriniz bu yönde yoğunlaşıyorsa, planların aksamadan yürümesini sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu bilin.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 11' 43" R
Ay
Koç
05° 04' 52"
Merkür
Koç
19° 35' 15"
Venüs
Boğa
07° 03' 25"
Mars
Koç
03° 30' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 28"
Satürn
Balık
16° 59' 44"
Uranüs
Boğa
22° 37' 46"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 59"
Lilith
Başak
23° 52' 59"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>