Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün uzun zamandır gündemde olan bir konu yüzünden şiddetli bir tartışmaya girebilirsiniz. O kişi sizi çok sevmesine rağmen bazı kızgınlıklarının önüne geçemiyor.

Bugünhayatınızda serin kanlı davranmanız ve bir takım kişileri ikna etmeniz gerekecek. Ayaklarınızı yere sağlam basarsanız işler yolunda gidecek. Öncelikle bu işe kendinizin inandığını göstermelisiniz.

Parasal olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Aşırı paylaşımcılığınıza rağmen elinizde hala paranız var. Borç isteyenlerin kapısı durumundasınız. Bundan bir an önce kurtulmaya bakın yoksa elinizde avucunuzda bir şey kalmayacak.

İçinde bulunduğunuz stresi hiçe saymanız sonucu ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmeniz şart olmuş.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiçbirinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. bu ilişkilere dönük alacağınız yeni kararlarınız olacak.

17 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Terazi burcu seyir etkinliği altında, etrafımızdaki dünyayı adil bir bakış açısıyla değerlendirmekten yanayız. Uyum, denge, huzur ve güzelliklerle çevrili bir yaşam arzuluyoruz. Sosyal ilişkilerde farklı görüşlere karşı tahammülüyüz ancak değerlerimize saygı duyulmasını da bekliyoruz. Her şey karşılıklı olmalı, herkes dinlenmeli, görüşleri alınmalı ve ortak bir noktada buluşulmalı diye düşüneceğiz. Saat 03:54 Ay-Mars görünümü, güvendiğimiz insanlarla bir araya gelerek konuşmanın, iki ayrı proje üzerinde düşünmenin, grup çalışmaları ve aktivitelerinin işaretçisidir. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Bugün veya geleceğe dönük plan ve projelerimiz üzerinde tekrar düşünmemizde yarar var. Tabii ki bir miktar kısıtlanabilirsiniz. Belki hemen harekete geçmek kolay olmayabilir. Ancak bu süreçte yapılan tespitler oldukça işinize yarar. Yolculuklarda güvenli firmaların tercih edilmesinde yarar vardır. Rutin işlerinizi dikkatli şekilde yapmanız gerekir. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

17 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

17 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kullanmanın farklı yollarını bulabilir ve birdeğişikliğine gidebilirsiniz. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilir ve önünüzde yeni fırsatların belirdiğine şahit olabilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız siz harekete geçmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün rutin hayatınızın dışına çıkıp, farklı şeyler yapabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı büyüme sağlamak isteyebilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve sabahın erken saatlerinde harekete geçeceksiniz. Kısa veya uzun yolculuklar yapabilir, ilginç kişiler ile görüşebilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, ticaret ve hukuk konuları hayatınızda daha fazla yer edebilir. Akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Aile ortamlarınızdaki bazı olaylar gözünüzde büyüyebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir.Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Ailenize, ebeveyninize ve yaşam alanınıza odaklanabileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Bulunduğunuz yere alışma devresi olabilir.Genel olarak ise; Ay tüm gün Terazi burcunda kalacak. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevrenizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağınız fırsatlara sahipsiniz.Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerinize hediye almak, iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek, affetmek, dostlarınıza ikramlar yapmak, ambiyansı zevkli mekanlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek, dekorasyon, güzellik, aksesuarlar, tekstil ve moda ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>