Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün uzun zamandır gündemde olan bir konu yüzünden şiddetli bir tartışmaya girebilirsiniz. O kişi sizi çok sevmesine rağmen bazı kızgınlıklarının önüne geçemiyor.

Bugünhayatınızda serin kanlı davranmanız ve bir takım kişileri ikna etmeniz gerekecek. Ayaklarınızı yere sağlam basarsanız işler yolunda gidecek. Öncelikle bu işe kendinizin inandığını göstermelisiniz.

Parasal olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Aşırı paylaşımcılığınıza rağmen elinizde hala paranız var. Borç isteyenlerin kapısı durumundasınız. Bundan bir an önce kurtulmaya bakın yoksa elinizde avucunuzda bir şey kalmayacak.

İçinde bulunduğunuz stresi hiçe saymanız sonucu ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Dinlenmeniz şart olmuş.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiçbirinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. bu ilişkilere dönük alacağınız yeni kararlarınız olacak.

17 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 00:25 olduğunda Akrep burcuna geçiyor. Sizlerin kariyer konuları daha öncelikli olabilir. Ay ve Venüs karşıtlığıhayatınızda maddi dengenizin bozulabileceğini gösteriyor. Aileniz vehayatı arasında da bu dengeyi bozmanız, yakınlarınızın sitem etmesine neden olabilir. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu karşıt açı da bugünhayatınızda beklenmedik durumların meydana gelebileceğini gösteriyor. Çalışmıyorsanız bugünkü ruh haliniz biraz daha karamsar olabilir. Hayatta yapmak istediklerinizi gerçekleştiremeyecekmiş gibi yersiz düşüncelere kapılabilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene fikirlerinle destek olacaksın!Ay, su burcunda hareket ediyor. Gereksiz masraflardan ve hayallerden uzak durmak için elinden geleni yapıyorsun. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, farklı bir alanda şansını denemek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, çok sevineceğin birteklifi alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin. Bu akşam tamamen bireysel hareket etmek isteyeceksin. Bu nedenle gelen teklifleri geri çevirebilirsin. Ailen bugün senin için önemli bir karar aşamasında olabilir. Eğer konu miras ya da mal bölüşü ise senden gerekli desteği isteyeceklerdir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızı istediğiniz yönde düzenlemek adına ideal bir gün. Rahat çalışmanız için daha pratik yöntemler bularak kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ellerinizi kirletmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda sezgileriniz size yol gösterecektir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda partnerinizin tutumuna anlam veremeyebilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız sık sık değişiyor. Artık siz de olan bitene nasıl tepki vereceğinizi şaşırmış durumdasınız. Kazançlarınızı arttıracağınız yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Kova burçlarının aşk hayatları değişiyor ve çok hareketleniyor. Hayatınız için koyduğunuz bazı kuralları esnetmeniz gerekiyor.

17 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tutkularınızı hayata geçirmek için çaba içinde olabilrsiniz. Geleneksel sistemleri sorguladığınız günlerden geçiyorsunuz. Ailevi hassasiyetler tetiklenebilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile yönetici gezegeniniz Satürn arasında olumlu bir etkileşim meydana geliyor. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz konu ve insanlarla vedalaşma kararı alırsınız. Yeniye yer açmak için bu kaçınılmaz bir eylem olacaktır. Değişime direnç göstermeden yeni sistemin yazılımını hazırlamaya başlayın. Kemik ve diş ağrılarına dikkat!

17 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 09" R
Ay
Balık
25° 07' 36"
Merkür
Koç
19° 07' 10"
Venüs
Boğa
06° 13' 08"
Mars
Koç
02° 59' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 54"
Satürn
Balık
16° 56' 21"
Uranüs
Boğa
22° 35' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 44"
Lilith
Başak
23° 48' 27"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>