Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun süredir süregiden birlikteliğiniz artık neredeyse sizi sıkmaya başladı. Bunun nedeni de sürekli bir arada olmanız ve birbirinize karşı eskisi gibi özlem duymamanız. Akşam üzeri aranızda bu konuyu konuşabilir bir fikir birliğine varabilirsiniz.

Sabahtan akşama kadaryerinizde skılacak ve sürekli kendinizikonusunda suçlayacaksınız. İşlerinizi ihmal etmeniz yüzünden şimdiarkadaşlarınızı takip etmekte güçlük çekiyorsunuz bu konuda bir uyarı dahi alabilrisiniz.

Tüm sıkıntılarınız içinde beklemediğiniz yerden alacağınız bir miktar para yüzünüzü güldürecek. Bu parayla ne zamandır yapmayı düşündüğünüz işlerinizi yapabilir kendinizi çeşitli sürpprizler de bulunabilirsiniz. Para sizi motive edecektir.

Sinirlerinizi fazla yıpratmamaya çalışın ve daha sakin olmaya çalışın. Bugün sinirli davranışlarınızla sevdiklerinizi kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kendinizi neredeyse dışarıdaki hayattan soyutladınız ve insan içine çıkmaz oldunuz. Bugün bir arkadaşınızdan alacağınız teklif sizi heyecanlandıracak ve mutlu edecek. Aslında kendinizi iyi ve huzurlu hissediyorsunuz, ama uzun zamandır ihmal ettiğiniz eski çevrenizle tekrar görüşmelisiniz. Onlarla birlikte olmak kendinizi daha da iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:07 Ay-Koç burcu geçişiyle Perşembe gününü karşılıyoruz. Bu enerji, insanların sizi her anlamda dikkate almalarını sağlar. Çünkü öylesine güvenli durursunuz ki, ne kadar etkili bir olduğunuz gözlerden kaçmaz. Özgürlüğünüzü her şekilde yaşamaktan, özgün yanlarınızı ifade etmekten kaçınmazsınız. Günlük hayatta, her işin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü, girişimde bulunma, gücü ele geçirme, kendinizi ifade etme yönünde sizi kuvvet vericidir. Karşı cinsle ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 15:25 Ay-Merkür zorlu görünümü, değerlerimizi ateşli bir biçimde dile getirmemiz anlamı taşıyor. Birileri beğenir veya beğenmez, bunun bizim için bir önemi yok. Biz inandığımız yolda, inandığımız şekilde hareket etmekten yanayız. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, bir çok yeniiçin başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki bir yıllık süreçte, odak noktanız, evlilik, ortaklıklar, ciddi beraberlikler, büyükfikirleri veya yeni aşklar ya da işler olabilir. Bu alanlarda yakalayabileceğiniz şanslar ilgi çekici görünüyor. Her tür ilişkinizde anlayışlı kişiler ön planda olacak bu süreçte. Yalnız Kova'lar yeni aşklara yelken açabilirler, mevcut ilişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki boyuta taşıyabilirler veya evli olanların evliliklerinde şanslı gelişmeler yaşanabilir. Fırsat niteliğinde anlaşmalar veya şanslı ortaklıklar gündeme gelebilir. Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter bir yıl boyunca, medya, halkla ilişkiler, bilişim, destekçi kişiler ve özel ilişkileriniz açısından önemli sayıda fırsatı ve şansı hayatınıza taşıyabilir. Belli projelerinizi tamamlayarak çoğunluğun beğenisine sunabilirsiniz. Gerekli kişilere ulaşmakta ve yardım almakta zorlanmayacağınız bir dönemde olacaksınız. Daha fazla göz önünde olabileceğiniz ve dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bir süreç. Daha aktif, etkili, ama sizin önünüze geçme çabasında olmayacak kişilerlebirliği içine girebilir, kendinizi daha iyi ortaya koyabilir veya kendi işinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjik ve hareketli bir gününüzdesiniz. Ofiste masa başında çalışmakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden dışarı çıkmanızı sağlayacak işlere gönüllü olmanızda fayda var. Tabi bu aşırı enerjiniz sizi bir parça tahammülsüz yapabilir. Unutmayın herkes sizinle aynı hızda koşamayabilir. Çevrenizle olan iletişiminizde anlayışlı olun.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖZLERİNİZDE yorgunluk hissedebilirsiniz. Hafife almayın. Bu durum gelecekteki olası bir problem için bir uyarı olabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>