Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

18 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüze, saat 05:06 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde adım atacağız. Bu enerji, yolculukların göstergesidir. Eşiniz-partneriniz veya dostlarınızla bir araya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak baktığımızda bu enerji size gelişim yönünde umut verir. Aşk hayatınız, çocuklarınız varsa onlarla olan bağınız güçlenir. Aşk baş köşenize oturur. İlişkiler gayet keyifli yürür. Saat 11:43 Ay-Mars görünümü, Terazi burcunda ilerleyen Ayın sizi destekleyici, başkalarıyla güçlü kontaklar kurmanızı sağlayıcı etkisini vurguluyor.  Arkadaşlık etmek, ilişki kurmak, paylaşımlarda bulunmak anlamında enerjiniz gayet yüksek. Ancak Mars-Aslan burcunda ilerlediği için biraz dikkat etmekte yarar var. Çünkü kendi isteklerine düşkün bir kişiyle beraberseniz, onun baskın tavırları ve kendini beğenmiş halleri rahatsız edici olabilir. Eğer ilişkinizde böyle bir sorun yoksa, bu görünüm çiftlerin birbirine yönelmelerini sağlayan kuvvettir.

18 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin gücünden faydalanmanız için her türlü gerekli şarta sahipsiniz. Bugün, onların orijinal düşüncelerinden yola çıkarak, istediğiniz performansı yakalayacak ve başarınızı perçinleyeceksiniz. Ani fikir değişimlerine karşı temkinli olmalı, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirmesini bilmelisiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, buralara takılma zamanı değil. Zira, yakın gelecekte oluşacak ani gelişmeler sizin için yepyeni seçenekleri ortaya koyacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkiler vebirlikleri açısından oldukça güzel ve sürprizlere açık birkaç günün içerisindeyiz. Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları daha iyi algılayabileceksiniz. Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tartışma yaşamamaya özen göstermelisiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda acele karar vermeyin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

18 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz bugün. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatilinizde kendinizi oldukça mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz kolay değişecek. Kaprislerinizi yakın çevrenizde bulunan insanlara daha fazla göstereceksiniz.

18 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen eşinizle veya ailenizle papaz olmamaya dikkat edin, tepkilerinizde deneyimli olun, kimsenin kalbini kırmayın, Bu birkaç gün ailenizle, ortağınızla veya partnerinizle aranızda şiddetli tartışmalar söz konusu olabilir. Fanatikçe davranışlar sergilemeyin, kimseyi ezmeye çalışmayın.

18 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

18 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>