Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz insanın bir davranışı sizi çok fazla etkileyecek, haksızlığa uğradığınızı düşüneceksiniz. Aşırı duygusal düşünmeniz yüzünden bugün aşk hayatınız açısından olumsuz bir gün.

Önemli gelişmeler karşısında kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır.

Aldığınız parasal bir habere çok sevineceksiniz. Eğer bu haber gerçekleşirse bazı maddi sorunlarınız kendiliğinden çözülecek. Çok sıkıntı yaptığınız maddi problemlerinizi aşmak sizi çok rahatlayacak.

Ailenizden bir büyüğünüzün yalnızlığı sizi üzüyor ama sizin bu konuda yapacağınız bir şey yok

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız ve enerjinizi sonuna kadar kullanacağınız bir gün geçireceksiniz. Hiç bir şeyin planladığınız rotadan çıkmasına izin vermeyeceksiniz. Sakin görünümünüzün altında insanların sizin için ne düşündüklerini,ne söylediklerini izleyen ve anında müdahale eden bir kişiliğiniz var ki sizi kimse ezemez. Arkadaşlarınızdan biri ile onun kaprislerinden doğan ufak bir sorun yaşayacaksınız.

18 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:19 Venüs-Jüpiter olumlu görünümün etkisi altında Cuma gününe merhaba diyeceğiz. Güvencemiz, kazancımız, elimize geçen miktar ve sahip olduğumuz tüm güzellikler bizim için gayet kıymetli. Çelişkiler içinde kalmadan, yolumuz üzerinde engellemelerle karşılaşmadan hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu görünüm, rehaveti bir yana bırakıp, işimize gücümüze sarılmamız gerektiğini işaret ediyor. Eğer istersek, ideallerimize ulaşabiliriz. Saat 12:26 Venüs-Pluto görünümü, para kazanma hırsımızın yükselmesini sağlıyor. Karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz. Son birkaç yıl önceye kıyasla  paranın önemini anladık ve  geleceğimizi garanti altına almak için çabalıyoruz. Bugün bu görünüm sayesinde hem ilişkilerimiz hemhayatımızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli olarak düşüneceğiz ve yaşadığımız sıkıntıları aşabilmek adına inançla yol alacağız. Saat 19:39 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, gelişimin ancak ve ancak başkalarıyla işbirliği yaparak sağlanabileceğini işaret ediyor. Ekip veya grup çalışmalarına ağırlık vermeniz,  insanlarla iyi ilişkiler kurmanız halinde gayet başarılı olabilirsiniz. Yabancı ülkelere, eğitsel çalışmalara, bilgilenmeye önem veriniz. Mutlu gülümseyişlerle ve huzurla geçecek bir gün diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapılması gereken görevler konusunda, kendinizden emin bir şekilde duygularınızı ortaya koyuyorsunuz.. Kendisini sizin kadar iyi ifade edene az rastlanır. Görsel işlerle uğraşmayı çok sevdiğinizi için, yeteneğinizi istediğiniz gibi sergileyebileceğinizi bir gün. Aşkta gerçekten iyi niyetlisiniz. Anlaşılmaya ihtiyacınız var.

18 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her sorunun altından kalkma şansınız maalesef yok. Ancak, problemler kendini gösterir göstermez veya başarılı olmak istediğiniz konularda ilerleyebilmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimizi bir anda aslında olayların geneli için olumsuz sayılabilecek veya büyük problem yaratabilecek adımlar atarken veya sözler ederken bulabiliriz. Ya da tam tersi karşımızdaki kişiler bencil hareket tarzıyla beklenmedik hareketlerde bulunabilirler ve önemli sorunların oluşmasına neden olabilirler. Eğitim, iletişim, hukuk, gençlerle ilgili konular, ticari işler, bilişim, medya, ulaştırma konularında beklenmedik olaylar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde baskın olan engellenmişlik hissi ve iç sıkıntısı zamanla dağılacaktır.

18 Nisan 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hem kazançlı hem de eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Bir tarafta işten gelen paralar söz konusu olacak. Diğer tarafta da kalabalık bir arkadaş ortamında eğlence imkanları olacak. İşte desteklerin ve kazançların olduğu bir gün geçireceksiniz. Akşam da arkadaşlarla yeni ortamlara katılıp, güzel sohbetler edebileceksiniz.

18 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARATICILIĞINIZI istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Kendinize güvenmeyi biliyorsunuz.

18 Nisan 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

18 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>