Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi olumlu hissedeceksiniz. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için olumlu bir günde olacaksınız.

İsteklerinize ulaşmak için sabırsızlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız ve içtenlikle düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. Zihinsel olarak son derece aktifsiniz ve aynı anda birden çok konuyu düşünebileceksiniz. Ancak bu durum dikkatinizin dağılmasına bazı hatalar yapmanıza da yol açabilecektir. Enerji düzeyiniz yüksek ve siz bunu mutlaka kullanmak arzusundasınız. İşinizle ilgili olarak bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorunu bugün çözme şansınız olacaktır.

Maddi konularda son derece şanslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza iyi değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:04 Ay-Jüpiter kavuşumu, her türlü konuda titizlikle hareket etmenin, işlerimizi düzenlemenin, sağlıklı, verimli ve gerekli olana yönelmenin işaretçisidir. Bazı durumlara, insanlara karşı eleştirel tarzda yaklaşabiliriz. Daha iyisi neden olmuyor, neden bazı şeyler istediğim gibi gelişmiyor diye içimizden geçirebiliriz, düzelmesini isteriz.Saat 10:04 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizi görüş farklılığımıza göre ele almaya neden olur. Bizim baktığımızda bir insanda önem verdiğimiz kriterler, belki de çevremizdeki az insanda mevcuttur. Herkesi hoşgörüyle karşılamak kolay değildir. Zaten bu görünüm, çevrenin üzerimizdeki etkisini vurgulayarak, mesafeli davranmaya neden olur. Saat 13:09 Ay-Pluto görünümü, bizi test edicidir. Duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz. Saat 15:29-19 Nisan saat 14:23 arasındaki Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde yeni bir karar vermek daha sonra sakınca doğurabilir. Rutin işlerimize yönelelim ve karşımıza çıkabilecek aksiliklerin bilincinde olalım. Meditasyon, nefes kontrolü, içe yönelme, ibadet, zikirle uğraşmak bu süre içinde rahatlatıcı olduğu gibi, bizi gereksiz saplantı, kuşku, endişe, kıskançlıklardan uzak tutabilir. Bu yönüyle gayet faydalıdır.Saat 17:37 Venüs-Satürn görünümü, çevremizde bulunan yakınlarımız, dostlarımız ve her gün bir şekilde temasta olduğumuz kişilerle ilişkimizi mantıklı bir bakış açısıyla değerlendirmemizde yardımcıdır. Tabii ki ciddiye alacağız. Çünkü bu konunun hafife alınır yanı yok. Satürn burcumuzla iyi bir görünüm yapıyor. Bizler de, olgun insanlara yöneliyoruz. Bizim açığımızı kollayan kişiler değil, bizi tamamlayan, varsa bir yanlışımız bunu hoşgörülü bir şekilde ele alan kişileri bağrımıza basıyoruz. Biz de aynı şekilde, insanları gözlemleyeceğiz ve onları anlamaya çalışacağız. Bu görünüm, fedakarlıklarımız yönünde de önem taşıyor. Bir yanımız kendimizi öne alsa da, bunu ayarını yapabilecek güçteyiz. Bu güç çevremizdeki insanlarla aramızdaki her türlü bağlantıyı da otomatik olarak düzenleyebilir. Arkadaşlıklarda, özel ilişkimizde karşımızdaki kişinin hayata bakış açısını önemseyeceğiz ve buna göre tespitlerde bulunacağız. Duruşu, tavırlarıyla bizde güven uyandıran insanlarla olmaktan zevk alacağız. Saat 17:55 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım.Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğim ve kalben sevgilerimle,

18 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana., özgürlük sınırlarınız aşarak kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz, koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediğiniz bir çok işin fazlası olacak. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin. Çalışma hayatınızın yoğun temposu sizde stres yaratabilir. Uyku düzeninizi korumaya çalışın.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, ev ve aile başlıklı konularda daha fazla enerji harcamanız gerekiyor. 22 Nisan dolunayı, kariyerinizi, imajınızı veya ait olduğunuz topluluklardaki duruşunuzu ilgilendiren alanlarda hassasiyetleri ve beklenmedik durumları ön plana çıkartabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerinizle göz doldurabilirsiniz. Geçmişte yaptığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. Burç yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda keyfiniz kaçabilir. Endişe duyduğunuz olaylar daha fazla gündeme gelebilir. Finansal yatırımlarınız için kararlar almak isteyebilirsiniz. Beklenmedik konularda dönüşümler olabilir. Sizi bağlayıcı koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda hedefleriniz doğrultusunda ilerlemekte güçlük çekebilirsiniz.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birini kafaya taktınız. Uzaktan takip ediyor ve o insanı elde etmek için plan yapıyorsunuz. Uğraşılarınızın gereksiz olduğunu zamanla anlayacaksınız.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizi ve iletişime dayalı işlerinizi, sosyal çevrenizle beraber kalıcı bir platforma oturtmanın zamanı geldi. Birçok düşünce ve projenizi hayata geçirebileceksiniz.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyalleşmeyle ilgili hevesinizin ve toplum yararına olan çabalarınızın düşebileceği bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş gruplarınızdan kendinizi bu süreçte izole etmeniz mümkündür. Spiritüel ve psikolojik konularla ilgili, bilhassa aile ve köklerinizi inceleyen konularda eğitim ve bilgi alabilirsiniz. Bir arkadaşınızdan sosyal destek alabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Başak burcundaki geçişine devam ediyor ve 14:30‘da boşluğa giriyor. Gökyüzünde iletişim ve haberleşme, zihinsel faaliyetlerinizi sembolize eden gezegeni, Merkür ile güçlü, odaklı, dönüşümler gezegeni Plüton arasında üçgen bir açı kalıbı gerçekleşiyor. Boğa ve Oğlak gibi toprak burcunda yer alan bu iki gezegenkonularına odaklanmak, ciddi ve sorumlu kararlar almak, eldeki işleri planlı ve verimli bir çalışma temposu ile halletmek konusunda size destek verecek. Merkür gününde gerçekleşen olumlu bu açı kalıbı, güçlü bir zihinsel potansiyeli açığa çıkarıyor. Düşüncelerinizi açık, net ve gerçekçi bir tarzda aktarabilirsiniz. İş toplantılarında yüksek verim alınabilir. Maddi konularda, ticarette, alışverişlerde sağlam kararlarla adım atabilirsiniz. Somut sonuçlar almak isteyeceğiniz için detaylara önem vereceksiniz. Üstleriniz veya otorite figürleri ile yapacağınız görüşmelerde oldukça profesyonel bir tutum takınmanız beklenebilir. Karamsar düşüncelerden uzak durmalı ve kendinize güveninizi kaybetmeden profesyonel ve somut bir bakış açısıyla güne ait işlerin üstesinden gelebilirsiniz. Mars geri hareketine başlıyor. Bugün saat 16:00′da enerjinizi, fiziksel gücünüzü, mücadeleci yanınızı, vücut direncinizi ve libidoyu temsil eden Mars, iyimser özgürlüğüne düşkün, hareketli ve maceracı Yay burcunun 8. derecesinde geri hareketine başlıyor. Mars Yay burcunda geri giderken aşırı, abartılı, patavatsız, önemsemez, kafaya takmaz, aşırı risk alan ve maceracı bir tutum sergilemek kesinlikle zarar getirir. Özgürlükleriniz için daha fazla çaba göstermeye başlayabilirsiniz. Spor, futbol karşılaşmaları, yarışlar, rekabet içeren oyunlar, trafikte ve yolculuklarda sıradışı durumlar söz konusu olabilir. Trafik kazalarına, yollarda tartışmalara dikkat edilmeli, küçük alevler büyük tartışmalara dönüşebilir. Askeri anlamda da Mars savaş gücünü temsil eder. Yay burcunda silah taşıyan kişileri, süvari ve askerleri sembolize eder. Ateşli silahlardan uzak durmalı, havai fişek veya ateşle oynamak bile pek akıllıca olmayacaktır. Kalça baldır ve kas yaralanmalarına karşı dikkatsiz hareketlerden kaçınmalısınız. Bugün Venüs ve Satürn arasında olumlu bir açı olacak. İlişkinizin sağlam olması ve güvenebileceğiniz birine sahip olduğunuzu hissetmek sizin için önemlidir. Kalıcılık, ilişkinin güven vermesi ve klasik normlarda var olması size, gözü kör bir aşk yaşamakta daha önemli gelebilir. Parasal kaynaklar sınırlı olabilir. Ancak gelir, sabit ve düzenlidir. Sizden yaşça büyük ve daha olgun biri ile diyaloğunuzu güçlendirebilir, ona akıl danışabilir ya da böyle birinden yardım görebilirsiniz. Babanız, ailenizin erkek üyeleri veya otorite figürleri ile olumlu bağlar kurmak için iyidir. Aşk ilişkileri için olmasa bileilişkileri ve planları için oldukça verimli bir süreç olabilir. Planlama, organizasyon ve bütçe yapmak konusunda başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

18 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

18 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>