Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle bayramın ikinci gününü karşılıyoruz. Güzellikler dileyeceğiz, aktif olmak isteyeceğiz ve yeniliklere açık bir gönülle evet diyeceğiz. Ne de olsa, güzel bir tatil ve bunu en iyi şekilde değerlendirmekte yarar var. Saat 17:50 Ay-Jüpiter kavuşumu  etkisi,  bizim güçlü, inançlı, yeri geldiğinde yanımızda durarak bize destek verecek insanlara olan ihtiyacımızı işaret ediyor. Özellikle ilişki meselelerinde bu daha fazla öne çıkıyor. Kimi Kovalar için birlikte yapılan bir seyahatin işaretçisi olurken, bazı Kovalar için yeni bir ilişkinin startı anlamına da gelebilir. Çoşku verir, heyacanlandırır. Sosyal ilişkiler bu saatlerde kuvvetlidir. Bayramımızın  keyifli paylaşımlar ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerçeklerle yüzleşme isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve var olan şartları yükseltmek için büyük bir değişim ihtiyacı duyarsınız. Sezgilerinizde oldukça kuvvetlidir ve bu konuda sizlere yardımcıdır. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir. Dolayısıyla, gün itibariyle akışa göre hareket etmenizde fayda var. Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor. Rutinin dışına çıkması zor kişilerin size ayak uydurmasını beklemeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu ve pozitif bir bakış açısı içerisindesiniz. Ancak ilişkilerinizde biraz daha gerçekçi davranmalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınızda var olan problemleri çözdüğünüz ve ilişkinizdeki mutluluk çıtasını yükselttiğiniz günün içindesiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevre, kardeşler ve özel hayatınızda iletişim konusunda sakin, sabırlı ve ılımlı davranmanızın faydalı olacağı, olası problemlere açık, internet siteniz ve blogunuzla ilgili düzenlemeler yapabileceğiniz, eğitimler ve seyahatlerden faydalanabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi mutlu edebilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde, ortağınızdan fayda sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde ilginç olaylar yaşanıyor ve bu sizin de hayatınızda etkili olabilir. Dargın olduğunuz insanlarla bugün barışabilirsiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, yabancılar, uluslar arası işler, ticaret, tanıtım,reklam, halkla ilişkiler, hukuksal konularla ilgili hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. Bu birkaç gün  sürpriz seyahatler söz konusu olabilir. Vizyonunuzu genişletecek kimselerle bir araya gelebilirsiniz. Yalnız bugün sözleşme ve anlaşma imzalamak için hiç uygun değil.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 04" R
Ay
Terazi
28° 57' 14" R
Merkür
Boğa
06° 56' 08"
Venüs
Boğa
26° 18' 42"
Mars
Koç
15° 27' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 43"
Satürn
Balık
18° 08' 12"
Uranüs
Boğa
23° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 26' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 57"
Lilith
Başak
25° 37' 05"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>