Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha somut alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:22 itibariyle karşıt burcunuz Aslanda ilerleyecek Ay,  aşk ve kendinizi ifade konularında aktif olmanızı sağlayacak enerjiler  altındasınız. Bir yanınız sıcak ve cömert, sevgi dolu olmasına rağmen, bir yanınız yine de özgür kalmaktan yanadır. Dış dünyada güler yüzlü, neşeli ve ışık saçan görüntünüzle insanları kendinize çekebilirsiniz. Aşk ilişkinizde spontan davranışlarınızla gönlünüzün çektiğini yaşamaktan yanasınızdır.  Duygularınızı geleneklere uymayan tarzda, tarafsız olarak ifade edebilirsiniz. Aşkı doyasıya tutkulu bir şekilde yaşamaktan yanasınız. Adım attığınız konularda  olumlu sonuçlar yaşama olasılığınız yüksek. Saat 20:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özel hayatımız, ailevi ilişkilerimiz, huzur duygumuz üzerinde birleştirici bir etkisi var. Yüreğimizin içindeki korku ve endişelerin, baskıların ancak sevgiyle giderileceğini biliyoruz. Bu güce ihtiyacımız var. Bu görünümün bu yöndeki yararını söylemeliyim. Evet kendimizi  bu saatlerde daha iyi hissedeceğiz. Saat 22:36 Ay-Merkür olumlu görünümü, gecenin ilerleyen saatlerinde, hem güçlü bir biçimde kendimizi ifade etmemizi  hem de her konuda yeni çıkış yolları bulmamızı sağlayıcıdır. Keyif dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

19 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Birçoğunuz; arkadaş çevrelerinde, karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyeceksiniz. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Sizden yaşça büyük kişilerden beklediğiniz destekler gelecek ve kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda son kararlarınızı açıklamaktan, kesin açıklamalar yapmaktan veya son kararlarını açıklayan insanlara yakın durmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Olaylarla ilgili son durum açıklamaları yapılıyor gibi görünse de, asıl durumun bu olmadığı yakında anlaşılacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle akşam saatlerinde zihnimiz açık ve iletişim yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabiliriz. Enerjiğiz ve ilerlemek istiyoruz. Cumartesi ağırlıklı olmak üzere bu hafta sonu oldukça güzel geçebilir. Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

19 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güven duygunuz mükemmel sonuçlar doğuruyor. Çevrenizde bazı kişiler bu durumu kıskanıyor.

19 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi imkanlarınızı arttırmanıza destek olacak yeni insanlarla bağlantı kurabilir,hayatınızdaki çalışmalarınızda destek görebilir ve özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade ederek, partnerinizle görüşme gerçekleştirebilir, fikirlerinizi rahatça paylaşabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınız ve yapıcı sevginiz bugün sizi ilişkileriniz konusunda yönlendirecek. Âşık olduğunuz insana karşı derin duygular içinde olacaksınız. Özlediğiniz duyguları yaşamanız ve yaşatmanız sizi hayata döndürüyor. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortağınız ve partnerinize duygusal baskı uygulamaktan kaçınmalısınız. Tüm kararları sizin almanızı bekleyebilir, sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Bugün onlara karşı aşırı cömert davranmanız da söz konusu olabilir. Bugün karşınıza gelecek kişilere tahammül etmeniz bir parça zorlaşabilir, sınırlarınız zorlanabilir.

19 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar sizi bekliyor. Bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>