Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik bir akşam, bazı şeyleri daha iyi anlamaya ve sorun etmemeye yardımcı olabilir. Partnerinizin ilişkiniz dışındaki problemlerini paylaşma yönünde daha gayretli olabilirsiniz.

Bu sıralar olumsuz yaklaşımlara ve negatif elektriklenmelere kendinizi kapatmalısınız. İş ortamınızdaki ilişki sorunlarında esasen belirleyici olan bir şey yok, rahat olmalısınız.

Maaş gecikmelerinin bir alışkanlığa dönüşeceği şeklindeki kaygılarınız boş değil. Çok tıkandığınızı hissettiğiniz bir konuda sandığınız kadar çözümsüz değilsiniz, mutlaka yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor. Sosyal aktivitelere eğiliminiz sorunlarınızı unutturacak boyutta fakat gerçeklerden kaçmak gibi bir düşünceniz de olmasın sakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir. Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:15 Ay-Satürn görünümü, fikirlerinizi özgürce ortaya koyma arzunuzu işaret ediyor. Ancak uymanız gereken şartlar, kurallar vardır. Böylesi bir engellenme canınızı sıkabilir. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hem sosyal ilişkileriniz hem de özel hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanır. Bir arkadaşınızdan güzel bir haber alabilirsiniz. Dikkatinizi çeken biriyle tanışabilirsiniz. Partnerinizle uyumunuz gayet olumludur. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, açık ve net bir şekilde fikrimizi söylemenin işaretçisidir. Hangi konuda olursa olsun kişisel gelişimimize katkıda bulunmayan kişi ve durumlardan uzak dururuz. Bu görünüm etkisinde ilişkimiz hakkında ilerisi adına doğru bir karar verebiliriz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, iletişimin bir hayli yoğun olacağını gösteriyor. Bazı meseleleri kararlı ve kendinize güvenerek halledebilirsiniz. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilirsin. Eğer kalbin boşsa bugün tanıştığın birinden hoşlanman söz konusu olabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerinizi ve maddi beklentilerinizi şifalandıran ve ruhunuzu tatmin eden amaçlarınıza ulaşabileceğiniz adımlar alabilir, bugün küçük ama yarın büyük adımlarla geleceğinize yönelik iyimser bir tablo çizebilirsiniz. Yaratıcı ve orijinal fikirlerinizi paylaşmanın tam zamanıdır. Çünkü düşüncelerinizin itibar göreceği, fikirlerinizin harika bulunacağı güzel etkilerle karşı karşıyasınız. Bu yıldızlı günleri iyi değerlendirmeli, kendinizi ilerletecek projeleri gözler önüne sermelisiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kısa yolculuklar yapma olasılığınızın olduğu hareketli bir gündesiniz. Öğreneceğiniz yeni konulara yeteri kadar sabır göstermelisiniz. Yakın çevreniz ya da kardeşiniz ile bir takım rekabetçi durumlar oluşabilir. Sözlü ve yazılı iletişiminizde daha yumuşak ve hoşgörülü olmaya dikkat etmelisiniz. Duygusal reaksiyonlarınız düşüncelerinizin önüne geçebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün belirsizliklerin sizi yoracağına işaret etmekte. İşinizle ilgili kesin gözüyle baktığınız konularda sizin dışınızda gelişen olaylar yaşanabilir. Bu belirsizliğe teslim olmak yerine müdahale etmeli çevrenizden görüş ve yardım alarak netliğe kavuşturmalısınız. Bu geçici bir durum olsa da paniğe kapılmanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insanın tavırlarını iyi bir sinema seyircisi gibi izlersiniz.. Sizin yanınızda başka arkadaş çevresinde bambaşka bir tablo çiziyorsa ilişkinize bakış açınız tamamen değişebilir. Yeni bir birlikteliğe adım atanlar geçmiş deneyimlerinizin yüreğinizde kalan izlerini silmelisiniz artık. Mutluluğun keyfini çıkarın ve sevgilinize kendisini ispatlaması için bir şans verin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı dengesizlikleriniz olabilir. Ani çıkışlarınız insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Balık burcundaki seyahati size bereketli kazanç kapıları açacaktır. Ama değerinizin altındaki bütçeleri onaylamamanızı öneririz. Sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Kandırıldığınızı düşünmek hoşunuza gitmeyecektir. Sanatsal faaliyetler ilginizi çekecek. Bu tarz insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili gelişmeler veya mevcut durumlar, bugün tüm vaktinizi alabilirler. Doğru hamleler yapabilmek için, gereksizce karamsar düşüncelere kapılmaktan, mali durum konusunda endişeler içinde boğulmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>