Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde bir misyoner gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Onun sorunları var ve sizin tek işiniz onu teselli etmek. Önümüzdeki günlerde ilişkinizde bir hareketlilik olabilir.

İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir.

Yakında yeni bir harcamanız olabilir. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

İnsanlarla ilişkinize ancak mükemmel denebilir. Her zaman verdiğinizin karşılığını alamadığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Siz hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme çabanız olumlu karşılanmıyor. Siz yine, hepsiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdürmelisiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız bir program ancak akşama doğru gerçekleşecek gibi gözüküyor. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Sistemli yaşamanın size hakikaten faydası olacağını biliniz. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü sizlerin her türlü yeniliği uygulamanızda, kişisel anlamda stilinizle göz doldurmanızda, bireysel özgüveninizle her işinizi başarılı şekilde yapmanızda destekleyicidir. Farkınız anlaşılır. Ne kadar özel ve sıra dışı biri olduğunuzu söylerler. Hem kendiniz hem de çevrenizdeki insanlar için güzel bir dünya düşlersiniz. En azından bugün siz, toplumdaki yanlışlıkların üzerinizdeki moral bozucu baskısını geride bırakacaksınız. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz açıktır. Fikirleriniz başkalarına rehber ve örnek olur. Fırsatları yerinde kullanırsınız. Yaptığınız işe ruhunuzu yansıtırsınız. Entelektüel gücünüzle hukuk, sanat, müzik ve parasal konularda başarı kazanırsınız. Eğitimden ticarete ve özel hayatınıza kadar her alanda birkaç gün boyunca şansınız gayet yüksek olacaktır. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor. Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklar ve yapılacaklar bu saatlerde sizi biraz sıkabilir. Kimse bilmez ancak arka planda o kadar işle uğraşırsınız ki, kendinize ayıracak zamanı yaratmak için mücadele verirsiniz. Benim tavsiyem mutlaka o zamanı yaratmanızdır. Beden ve ruh sağlığınız için bu gayet faydalıdır.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Yapacağınız çalışmaları bu yönde geliştirmek istiyor ve farklı projelere kendinizi hazır hissediyor, yaşam kalitenizi yüksek tutmak istiyorsunuz.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bu şekilde daha kolay aşabilirsiniz. Yeni ilişkilerin yanı sıra mevcut ilişkileri ilgilendiren yeni haberler, teklifler ya da ani gelişmeler söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizdeki değişimler sizi zorlayabilir. İhmalkarlıktan kaynaklanan hatalar yapmayın. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda önemli işlere kalkışmayın. Arkadaşlarınız sizden parasal destek isteyebilir. Organizasyon işlerinizde enerjiniz düşük çalışabilir. Yaratıcılığınızı konuşturun

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi kendinizi dönüştürmek amaçlı bir baskıdan kaçınmanız gerekmektedir. Somut ve duygulardan arınmış bir halde, bilinçaltınızın ve içsel gereksinimlerinizin farkındalığına varabilme fırsatına sahipsiniz.Kendi içinize ve bilinçaltınıza dönebilir, kendinize karşı bir nebze sorgulayıcı davranabilirsiniz. Sevgi aktarımında güçlükler meydana gelebilir. Gerçekliğe kendinizi kaptırmanız dış dünya ile olan ilişkinizi zorlayabilir. Beklenmedik çıkışlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kendinizi suçlama ve huzursuz edecek analizler yapmanız olasıdır.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>