Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süredir durağanlaşan ilişkiniz kendine yeni bir yön çizerek eskisinden daha hareketli olacak. Bugün sizi arayabilir ve bir program önerebilir. Reddetmeniz için bir nedeniniz yok.

Uzun zamandır tartışılan bir konuda uzlaşmaya vardınız. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık. Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ettiğiniz takdirde gereksiz zihin yorgunluklarından kurtulabileceksiniz. Bu savaşı tek başına verirseniz ruhsal olarakta çok rahatlarsınız.

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgileneceğinize biraz da kendinizinkiyle ilgilenseniz daha mutlu bir hayat sürersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketli ve yoğun bir gün geçireceksiniz. Bazı gelişmeler karşısında bir takım prensiplerinizi çiğnemek zorunda kalacağınız ve duygusal bazı inişler yaşayabileceğiniz bugünde, yeni kararlar almamalı ve önemli girişimlerden uzak durmalısınız. Ailenizle ilgili sorunların su yüzeyine çıkacağı ev bu yüzden çok yorulacağınız anlar geçirebilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda hevesli bir güne adım atıyorsunuz. Sizi bu gücü sunan Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Bir çok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır. Saat 08:57 Ay-Neptün görünüm etkisinde, ruhumuz kendince akmaktan yana. Başkalarının bizi nasıl gördüğü veya değerlendirdiğinin önemli yok. Biz kendimizle barışık olmaktan yanayız. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle önyargılı davranabilirsiniz. İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir. Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. Saat 19:08 itibariyle etkili olacak, Venüs ve Uranüs arasındaki mücadeleci görünümüyle, ilişkinizi, hayatınızı ve kendinizi gözden geçireceksiniz. Nereye doğru yol alıyorum ve önümde duran değişimler neyi işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne istediğinizdir. Uranüsün mükemmel insanları olarak, değişim demek siz demektir. O zaman yeniliklerden korkmanıza gerek yok. O yenilikler size yepyeni kapılar açacak. Ben hazırım demeniz kafidir. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, öyle çok fazla yorulmadan değişimin kapısının önünde durduğunuzu işaret ediyor. Sizin kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Saat 23:33 Venüs-Pluto görünümü gayet önemlidir. Ailevi ilişkiler, kişisel gelişim, sırlarınız ve geçmişte yaşananların üzerinde bıraktığı izleri ciddi manada düşünmenizi sağlıyor hatta bizi dikkatli olmaya çağırıyor. Eğer amacımız doğru bir karar vermekse, içinde bulunduğunuz durumu çok iyi analiz etmeniz lazım. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir gün geçireceksiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde başkaları için yapacağınız çalışmalar veya yardımlar karşılıksız kalmayacak. Ancak, tutulması zor sözler verebilirsiniz veya konuyla ilgili diğer tarafı sizi yarı yolda bırakabilir. Bu hafta içindeyse, kendinizi şanslı hissedebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ılımlı olmalısınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve ilgi ihtiyacınız artarken, bugün eski aşklarınız aklınıza gelebilir ve eski arkadaşlarınızla görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınızda değer verdiğiniz insanlarla hem mantıklı hem de duygusal olarak tatmin edici paylaşımlarınız söz konusu olacaktır. Önemli paylaşımlarınızı 19.00 a kadar gerçekleştirebilirsiniz. İlişkiler açısından beklentileriniz karşılanacaktır. 19.00 sonrasında geçici bir tansiyon problemi yaşayabilirsiniz, hareketli bir enerji ile akşamı tamamlıyorsunuz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>