Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi oluruna bırakmış gibi bir haliniz var. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir.

İş deneyiminiz nedeniyle çok beğeniliyorsunuz ama yeni gelişmeleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Önümüzdeki günlerde bir çaba gösterebilirsiniz.

Harcamalarınızda dikkatli olmanız yeterli olmuyor. Çünkü yakınlarınızın harcamalarını kontrol edemiyorsunuz. Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu boğuyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde çok güçlü olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman gücünüzün tükendiğini hissediyorsunuz. Bugün yine öyle bir gününüzdesiniz. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir. Akşam saatlerinde hareketlilik gözüküyor. Olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, uzun sohbet edebilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var.  Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğümü, başkalarına muhtaç olmadan yaşamak için geleceğimizi garanti altına almamızı sağlayan analizin göstergesidir. Şuna gereksinim var, bunları elde etmeliyim tarzında düşünmek güven duygunuzu yükseltir ve sizi azimli kılar. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan hayatı ele alış biçiminiz ve güçlü olma arzunuz diğer yandan şartlarınız tümüyle önemli hale gelir. Gücünüzü azaltan, sizi yorabilecek meseleler üzerinde öncelikle moral duygunuzu yüksek tutmanızda yarar vardır. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü, sizi mücadeleci kılan ve ilerlemenizi sağlayan ilkelerinizden asla ödün vermeyeceğiniz anlamına geliyor. Hangi konuda olursa olsun, dışa karşı gerekirse yalnızlığı tercih ederek, kimseye eğilmezsiniz. Çünkü bu ilkeler olmadan kendinizi rahat hissetmezsiniz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin size vereceği destek çok önemli. Bulunduğunuz ortamlarda baskıcı davranışlar sergilediğiniz için,arkadaşlarınızın tepkisini alabilirsiniz. Ani davranışlardan sakınmalısınız.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşte ve özel hayatta bazı yenilikler olabilir ve tüm bu yenilikler size hız kazandıracaktır. Üst düzey kişilerin geri dönüşleri olabilir. Psikolojik ve fiziksel sağlığınıza ilişkin konulara eğilebilirsiniz. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar daha yorucu olabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İş hayatınızda ön göremediğiniz konulara dikkatli yaklaşın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu durum sizin konuşmalarınıza da yansıyabilir. Olaylar karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aile ziyaretleri yapabilirsiniz. Rahatlamak kolay olmayabilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Acele karar veremeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, ay tutulmasının etkisi sizi eyleme geçiriyor..

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda daha anlayışlı davranın. Yakın çevrenizde oluşan olaylar uzun vadeli düşüncelerinizi etkiliyor. Sonuca varmayan görüşmelerinizi gözden geçirmelisiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun hevesiyle, hizmet alanınız ve gündelik işlerinizle ilgili yeni metotlar, çalışma koşulları ve çalışanlarınızın daha iyi şartlarda istihdam edilmesini sağlama gibi konularla gününüzü geçirebilirsiniz.Sağlığınızla ilgili genel bir kontrolden geçmekte fayda var. Ruhsal ve bedensel bir mevcut rahatsızlığınız varsa şifa bulmak için önemli fırsatlara sahip olabilirsiniz. Başkalarının maddi gücünü idare ettiğiniz işlerde önemli fırsat ve desteklere sahip bulunuyorsunuz. Yatırım yapma gücünüz mevcutken değerlendirmelisiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 57" R
Ay
Balık
20° 04' 21"
Merkür
Koç
18° 53' 31"
Venüs
Boğa
05° 47' 28"
Mars
Koç
02° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 01"
Satürn
Balık
16° 54' 36"
Uranüs
Boğa
22° 34' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 34"
Lilith
Başak
23° 46' 09"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>