Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize karşı kuşkularınız var. Ama bunu neredeyse kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gizlilik kuşkularınızı devamlı büyütecek. Yanlış yoldasınız.

Birisi sizinle hiç sakınmadan alenen uğraşıyor. Nasıl bir tavır izlemeniz gerektiğini bilemiyorsunuz. Sağduyulu bir çalışma arkadaşınızın öğüdünü tutacak ve işin üzerine gideceksiniz.

Çevrenizde iyi dostlarınız var. Sıkıntılarınızı atmanızda size yardımcı olacak. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak.

Aşk ilişkinizdeki düğümü hiç zaman kaybetmeden bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Bu kadar yoğun duygularla sevdiğiniz birinden yarın nefret edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemli bitirdiniz. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz. Aile bağlarınız insanı bunaltacak kadar güçlü. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Geri hareketi bitmiş olsa da, 29 Eylül tarihine  kadar gölgeli günleri devam ediyor. Finansal konularda yine dikkatli olacağız. Hesabımızı bileceğiz. Geri hareket döneminde üzerinde düşünüp karar verdiğimiz işlerimizi yürürlüğe koyabiliriz. Bunda sakınca yok. Yatırım düşünüyorsak piyasanın durumuna bakarız. Gelir-gider dengemizi yine gözetecek şekilde muhasebemizi yaparız. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, uzman kişilere sorarız, bilgi sahibi oluruz. Diyelim ki, sakınca yok, hallederiz. Kredi çekmeyi düşünüyorsak, bunun faizi, geri ödemelerini bütçemize bakarak değerlendiririz. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir,birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. Kovalar bu dönemde bazı meseleler üzerinde ikilemde kalsalar da,  bir çıkış yolu mutlaka bulunur diye düşünürler. Artıları, eksileri bir kefeye koyarak problemlerin üstesinden gelmeye çalışırlar. Yenilik ve değişik ihtiyacınız bu süreçte bir hayli yüksektir. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün bir çok özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekstra kazanç sağlayabilecek fikirleriniz olabilir. Önümüzdeki on günlük süreçte, yeni bir kişiyle aranızda çekim oluşabilir ya da heyecan verici arkadaşlıklar kurabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal anlamda ya da aşk hayatınız açısından renkli süreç. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki koşullar rahatlayabilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İş yerinizdeki teknik konular sizi rahatsız edebilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Yatırım konularında bir şeylere para vermeden önce iyi bir araştırmacı olmalısınız. Kaliteden ödün vermeyen sizler bugün üzülebilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ticaret, eğitim, ruhsal ve yasal konular gündeminizde önemli bir yer tutacak. Öğrenme amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Ortaklaşa parasal işlerinizde rahatlayacaksınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz.Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamınız ve komşularınızı ilgilendiren bir konuda sıra dışı bir yöntem üzerine odaklanabilir yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ruhsal ve zihinsel gücünüz sizi saygıyla takip edilebilecek bir fenomen haline getirebilecektir.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>