Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden bekliyor, sizden ondan. Karşılıklı olarak beklemek dışında da pek bir şey yapmıyorsunuz. İlişkiyi başlattığınızda çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz.

Bir arkadaşınız sizin olanaklarınızı onunla paylaşmanızı bekliyor. Siz onun bu beklentisini uzun süre fark edemeyeceksiniz. Özgün fikirleriniz bazı tartışmalarla zenginleşmesine izin vermelisiniz.

Para konularında dağılmış görünüyorsunuz. Toparlanmanız birçok şeye bağlı. Alışkanlıklarınızı törpülemeniz, ön sıralarda yer alıyor. Birkaç güne kalmadan bazı para girişimleriniz olacak.

Biraz atak olmanızın önünde girişken kişiliğiniz açısından hiçbir engel yok. Geçen zamanın size neler kaybettirdiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bugün hiçbir gücün yerinizden kımıldatamayacağını düşünüyorsunuz, ama öğle saatlerinde alacağınız bir çağrı bütün planınızın değişmesine neden olabilir. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözüme daha yardımcı olmanızı sağlayabilir.

23 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 17:32 oluncaya kadar Ay-Boşluk etkisindeyiz. Garip bir huzursuzluk sizi sarabilir. Problemler kafanızın içinde devleşebilir. Ancak çözüm problemin içinde saklıdır. Diyelim ki ailenizle probleminiz var. Peki soruyorum size, et tırnaktan ayrılır mı? Diyelim ki parasal problemleriniz var. Peki, pes ederek neyi çözümleyeceksiniz. Arkadaşlarınız mı bütün derdiniz. O zaman konuşmayı deneyebilirsiniz. En azından anlamasalar bile duygularınızı, sıkıntılarınızı ifade edersiniz. Bitecekse biter ancak siz elinizden geleni yapmış olursunuz. Sevgiliniz mi yok. Tüm derdiniz bu mu? Peki olmayacağını kim söylüyor. Yani birinin tam da ihtiyacınız olduğu bir sırada karşınıza çıkmayacağı ne malum. Partnerinizle sorunlarınız mı var? Tamam sakin olun. Birkaç saat sonra sizi arayıp güzel bir şeyler söylemeyeceği ne malum. Saat 17:32 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep burcu seyri, bazı kişilerin sizin rahat tavırlarınızı yaklaşımlarınızı anlamazlıktan gelmeleri veya sizin yöntemlerinize karşı çıkarak üzerinizde hakimiyet kurmaları anlamına gelse de siz buna pek izin vermezsiniz. Saat 22:24 Ay-Güneş görünüm etkisinde hesabımızı bilmeliyiz. Birilerine güvenmek ne kadar yanlışsa, para konusunda olumsuz düşünmek de o denli yanlış olur. Risk faktörünü gözden kaçıramayız. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün. Bazı konularda motivasyonunu kaybettiğini düşünüyorsan alacağın haber güvende hissettirebilir.

23 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gelgitlerin yaşanacağı bir gün. Bir takım hassas gelişmelerle birlikte pozitif enerjinizi bir anda kaybedebilirsiniz. Fakat unutmayın ki sevgi her şeyi çözer. Olayların gidişatını göz önünde bulundurarak kendiniz için en iyisini belirleme şansınız var. Günün Atmosferi:Akşam saatlerinde hoş sürprizler, gelişmeler gündeme gelebilir

23 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz ortamlarda olabilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olaylar sizi daha yüksek bir farkındalığa ulaştırabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonrahayatınızdaki yoğunluk artabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz sertleşebilir.

23 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Kovalar eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

23 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel gelişim ve eğitimle ilgili oldukça yüklü ve yoğun bir programınız olabilir ya da kendinize böyle bir program oluşturmak isteyebilirsiniz. Ancak bu durumun sizi zihinsel anlamda ne kadar yorabileceğini ve ne kadarını kaldırabileceğinizi de göz önüne almalısınız.

23 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki farkındalık bilincinizin yoğunlaşacağı, kariyer alanınızda olarak gizli kalmış bazı konuları açığa çıkarmanın size manevi tatmin getireceği bir etki altındasınız.İş arkadaşlarınızın dertlerine maddi ve manevi derman olabilmeyi arzu edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir işe başvurabilir, daha önce başvurup da belki umudunuzu kestiğiniz bir işten cevap alabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızdan gelebilecek beklenmedik bir haber sayesinde entelektüel durumunuzu yükseltecek bir etkinliğe dahil olabilirsiniz.

23 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yepyeni istekler içine bulunacaksınız. Uzaklara gitmek ve farklı ortamlara girmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda yoğun çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı olaylardan huzursuz olsanız bile isteklerinizi anlatabilirsiniz.

23 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>