Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizden bekliyor, sizden ondan. Karşılıklı olarak beklemek dışında da pek bir şey yapmıyorsunuz. İlişkiyi başlattığınızda çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz.

Bir arkadaşınız sizin olanaklarınızı onunla paylaşmanızı bekliyor. Siz onun bu beklentisini uzun süre fark edemeyeceksiniz. Özgün fikirleriniz bazı tartışmalarla zenginleşmesine izin vermelisiniz.

Para konularında dağılmış görünüyorsunuz. Toparlanmanız birçok şeye bağlı. Alışkanlıklarınızı törpülemeniz, ön sıralarda yer alıyor. Birkaç güne kalmadan bazı para girişimleriniz olacak.

Biraz atak olmanızın önünde girişken kişiliğiniz açısından hiçbir engel yok. Geçen zamanın size neler kaybettirdiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bugün hiçbir gücün yerinizden kımıldatamayacağını düşünüyorsunuz, ama öğle saatlerinde alacağınız bir çağrı bütün planınızın değişmesine neden olabilir. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözüme daha yardımcı olmanızı sağlayabilir.

23 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Pazar günümüz saat 04:48 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Ne kadar özgür, değişimden hoşlanan bir yapımız da olsa, bu enerji bizi hassaslaştırıyor, kabuğumuza çekiyor ve düşündürüyor. Sahip olmak nedir, sahip olduğumuz her şey bizi mutlu ediyor mu, yoksa rahatsızlık mı veriyor. Ailemiz ve kendi arzularımız. Hangisi değerli, hangisi bizi daha çok temsil ediyor? bunlar üzerinde duracağız. Saat 12:18 Ay-Satürn görünümü, hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Saat 18:04 Ay-Neptün görünüm etkisinde kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 20:56 Ay-Venüs görünümü, bir çok ayrıntıyı gözden geçirmenizi sağlar. Bedenim ve zihnin huzur bulması için yapılan aktiviteler size iyi gelir. Böylece dünyanın baskısını daha kolay karşılarsınız. Bedeninizin arzuları yoğundur ve bunların sağlıklı bir şekilde doyuma ulaşması sizin için çok kıymetlidir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

23 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorumlulukların azalıyor! Kendini en rahat ve huzurlu hissettiğin yer evin. Bugün zamanının çoğunu evde geçirmek isteyebilirsin. Yakın arkadaşların için çaba sarf etmek, onların ihtiyaçları için ilişkilerini kullanacaksın. Kafan hayata geçirmek istediğin planlarla dolu ama kendine bir türlü zaman ayırmamaktan şikâyetçi olabilirsin. Haklısın, her ne kadar geride bıraktığımız günlere oranla sorumlulukların azalmış olsa da hala tam anlamıyla özgür sayılmazsın. Fakat bu gün nihayet kalıcı ve seni de memnun edecek bir düzene girmeye başlıyor hayatın.

23 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda oluşan belirsizlikler ilişkilerinize olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Kararlı duruşunuzu bozmak isteyen kişilere prim vermeyin.

23 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler olabilir. Sağlık ve düzen konularına da daha çok zaman ayırmalısınız.

23 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok iş, halletmeniz gereken detaylar olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ulaşamadığınız bir yer, bir nokta için kendinize haksızlık etmeyin. Hayatta başarılar da var başarısızlıklar da. Bazen işler ters gider. Bazen de her şey yoluna girer. Kendinize iyi davranın. Dinlenin. En son sadece kendiniz için ne yaptınız? Kendinize yeni yıl hediyesi alabilirsiniz. Üstelik bunun için evden çıkmanıza bile gerek yok. Alışveriş siteleri ne güne duruyor.

23 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ertelenmiş projelerde gelişmeler yaşanabilir. Finansal konularda destek görebilirsiniz. Hedefleri makul tutmak faydalı olur. Sorumlulukları hatırlatan olaylar nedeniyle içsel baskı hissedebilirsiniz.

23 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam sevdiklerinizi eve davet ederek haftanın ilk gününü keyifli geçirmek mümkün. Zira içinizde biriken bastırılmış öfke ve insanların üzerinizde yarattığı baskı en güzel bu şekilde rahatlar. Hayatın stresi yerine güzelliklerine ve keyfine odaklanmak günün mottosu olmalıdır.

23 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yepyeni istekler içine bulunacaksınız. Uzaklara gitmek ve farklı ortamlara girmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda yoğun çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı olaylardan huzursuz olsanız bile isteklerinizi anlatabilirsiniz.

23 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>