Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbinizi yeniden kazanmak için, hiç ummayacağınız davranışları gösterecek. Sizde bazı şeyleri kafanıza takmamaya bakın. Hoş bir akşam gezmesi uzlaşma eğilimlerini iyice açığa çıkartabilir.

Derinlemesine ele aldığınız konularda, üstün performansınız da sonuç getirmeyecek. Bu konuda zamanlama hatası içindesiniz. Kent dışından gelebilecek teklifler, sizi bugünlerde yeni düşüncelere sokup hareketlendirebilir.

Akraba benzeri ilişkilerde verimli gelişmeler söz konusu, muhtemel sevinçleriniz var. Çalışma yaşamınızda yeni yönelimler, kazancınıza katkılar getirebilir. Öneriler karşısında girişimci yanınızı ön planda tutmalısınız.

Kalabalık guruplar içinde hiç hazırlıklı olmadığınız etkilenmeler içine girebilirsiniz. Sosyalliğinizi zenginleştireceğiniz fırsatlarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın getirilerini ilk başlarda kavrayamayacaksınız. Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkında yanılgı içindesiniz. Bu konuda beklemeniz gereken bazı gelişmeler olacak. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Pek umut bağlamayacağınız görüşmeler, sizi yepyeni düşüncelerle döndürebilir

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Eğer bir meseleyi kabul ettirmek istiyoruz, boşluk etkisi altında bu kolay olmayabilir. İnatçı davranılmamalıdır. Aşk adına söylenen sözler ılımlı ve karşı tarafı da gözetir tarzda olmalıdır. Saat 11:51 itibariyle  Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde,  işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir.  Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümü,  Zihinsel ve fiziksel anlamda heyecan verici olan yeniliklere, değişimlere açık olduğumuzu gösteriyor. Bu nedenle,  İş-eğitim-yerleşim-yolculuk-girişim-çevresel yönde her an yeni bir karar verebiliriz. O kadar ki sıkılmış durumdayız. Özelliklehayatının boğucu, zorlayıcı şartlarına sabrımız artık yok. Bir şeyler yapmak ve yeniye yer açmak istiyoruz. Hayata bir kez geldiğimizi ve hiçbir kişi ve neden yüzünden üzülmek, baskı altına alınmaktan yana değiliz. Saat 20:18 Başak burcunda oluşacak ilkdördün aşk hayatınız başta olmak üzere finansal konularda da etkilidir.  İstediğiniz tek şey, hem derinliklerinizdeki özgürlük duygunuzun keyfini çıkarmak hem de kendi içinde arkadaşlık olgusunun hakim olduğu bir ilişki yaşamak. Fakat bir yandan hala yüreğinizin içinde sürmekte olan varla yok arası ilişkiniz diğer yandan yenilik heyecanıyla kafanız karışmış olabilir. Bugünkü enerjiler sadece karşı cinsle alakalı olarak görülmemelidir. Bazen insanın evladına duyduğu sevgi de aşktır veya aşkla bağlandığı işi de aynı şekilde haz duygusu yaşamasına nedendir. Kimileri bir bebek heyecanı içinde olabilir, kimileri bir sanat eseriyle uğraşırken mutlu olduğunu hissedebilir. Buradaki duygunun adı, size keyif verecek, mutluluğu yüreğinizin tam içinde hissetmenizi sağlayacak olandır. Cömertçe paylaşımda bulunacağınız her şeyin adı aşk olabilir. İlkdördün  duygularınızla düşünceleriniz arasında ikileme yol açsa da, benim size önerim kesinlikle moral duygunuzu ayakta tutarak, pratik düşünmeye çalışmaktır. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Bugün birçok renkli olay sizi bekliyor. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Sıra dışı ilişkileriniz ve flörtlerinizle enerjinizi ortaya koyabilirsiniz. Partnerinizle ortak ve eğlenceli ortamları paylaşmak isteyeceksiniz. Fakat geçici durumlar için, önemli sözler vermemelisiniz

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı finansal destekler beklemek yerine, mevcut maddi durumunuzu doğru değerlendirerek hareket etmeniz gereken günlerdesiniz. Zira, inandırıcı gibi gelmeyen çözümler gerçekten de inandırıcılıktan çok uzak olabilir. Yanıltıcı kişilere ve etkilere dikkat etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Öğleden sonra aldığınız sorumlulukların sizi kısıtladığınız hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular size rahatsızlık verebilir. Ailenizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte olduğunuz kişi tarafından ne kadar yakınlık görürseniz görün, onun yardımını kabul etmiyorsunuz. En azından denemeye değer olacağını düşünmelisiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartmak için çok uğraş veriyorsunuz. Karşılığını kısa sürede alacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde bazı bozulmalar söz konusu olabilir. Her zamanki tepkinizden daha farklı tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı planlar yapabilirsiniz

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu aralar kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 16" R
Ay
Boğa
13° 34' 58" R
Merkür
Koç
21° 39' 07"
Venüs
Boğa
10° 17' 23"
Mars
Koç
05° 31' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 29"
Satürn
Balık
17° 12' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 35"
Lilith
Başak
24° 10' 27"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>