Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü, hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden gelebilecek destekleri, toplumsal alanda güçlü kişilerle bağlantınızı, hedeflerinizi gerçekleştirme sabır ve kararlılığınızın işaretçisidir. Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkinizi güçlendirici, birbirinizi çekici bulmanızı sağlayıcıdır. Partnerinizle aranızda sıcak ve keyifli bir bağ kurabilirsiniz. Birlikte hoş bir akşam geçirebilirsiniz. Bazı Kovalar için, bu enerji yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Sosyal, aktif, hareketli bir akşam geçireceğinizi söylemek mümkündür. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz her anlamada tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Merkür zıt burcunuzda ilerlerken olabilecek sorunları önleme için, küçük molalar vermeli ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. Bugün, detaylar canınızı sıkabilir.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı tekliflerde veya önerilerde bulunabilirsiniz, ama baskıcı olmamaya dikkat etmeniz gerekecek. Herkese kendi istediğiniz özgür alanı yaratmanız gerekiyor. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Planlarınıza sevdiğiniz kişileri de dahil etmeniz herkesi memnun edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün başlangıcında ufak tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak gün ortasına doğru keyfiniz yerine gelecek.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizle haftaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yol almak isteyebilir, alacağınız kararlarda karşı tarafın sözlerini önemseyebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız.Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine göre sıra dışı fikirlerinizle girdiğinizgruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>