Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledebilecek türden olabilir. Olgun davranmanız sizin için elbette daha faydalı olacak. Özellikle bu dönemde.

Sorumluluğunuzun bilincindesiniz ama bugün hercailiğiniz üzerinizde ve yaptığınız işten sıkılmış durumdasınız. Çalışma temponuzu sakın düşürmeyin. Beklediğiniz ödül yakında gelecek.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kendinizi oldukça keyifsiz hissedeceksiniz. Oldukça yoğun bir dönem geçirdiniz. Bu yoğun dönemin yorgunluğunu hala üzerinizden atabilmiş değilsiniz. Bu yorgunluğu ve keyifsizliği yakınlarınızı da yansıtacaksınız. Onların da kendine göre sorumlulukları ve sorunları olduğu için size yeteri kadar ilgi gösteremeyecekler. Dinlenmeye ve eski neşenize kavuşmaya bakın. Böylece herşey yoluna girecektir.

27 Mart 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, saat 09:42 itibariyle Yengeç-Koç burçları arasındaki ilkdördün etkisi altında başlıyor. Geçtiğimiz 20 mart  tarihinden bu yana verdiğiniz kararları, yaşanan gelişmeleri gözden geçireceğiz. Elinizden geleni yaptığınız halde, çevrenizde bulunan kişiler, işiniz, maddi meseleler veya  geçmişte yaşanmış bir takım durumlar önemini koruyor. Özellikleortamınızdaki belirsizlik, ailenizle sevdiklerinizle aranızdaki bir duvar oluşmasına neden olabilir. Aslında çalışma güdünüz son derece yüksektir. Ancak sizin isteğiniz yeni bir şeyler yapmak, cesaretle ilerlemek ve ne kadar güçlü biri olduğunuzu dünyaya göstermektir. Eğer hayatınızda bazı belirsizlikler, adı konmamış veya yerli yerine oturmamış durumlar varsa, bugün hassasiyetiniz ve bir o kadar gerilim duymanız mümkündür.  Benim size tavsiyem,konularında güvencenizi, çevrenizle olan ilişkiniz ve girişimlerinizde akıllıca hareket etmeyi bilmenizdir. Saat 13:13 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, kendinizi  dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Saat 21:29 Ay-Venüs olumlu görünümü, hem ailevi konular üzerinde huzur ve güvenliğin önemini belirginleştirir hem dehayatı ve sağlık konularına verdiğimiz kıymeti yükseltir. Ayrıca geçmişte yaşananları hatırlatıcı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayıcıdır. Duygularımız kimi zaman bizi hüzünlendirse de, iç dünyamızdaki sevinç pırıltıları görülmeye değerdir. Güven, sevgi ve huzuru hissedeceğimiz bir  gün geçirmemiz dileğimle,

27 Mart 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirisiniz Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeni yapılanmaya ihtiyacınız var. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız.

27 Mart 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda sizinle uzlaşmaya varmak konusunda fikirlerini değiştirebilir, anlattığınız konuların ümit veren taraflarını görebilir ve istediğiniz noktaya yaklaşmaya başlayabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mart 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün pozitif olmaya devam edin. Yurt dışına çıkabilirsiniz. Eğer gidemezseniz sadece hayallarinizde bile biraz uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan.

27 Mart 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

27 Mart 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın hareketlenmesi, günün ana konuları arasında yer alabilir. Bulunacağınız kalabalık insan toplulukları arasında çok önemli bir şans yakalama ihtimaliniz varsa da, gereksiz masraflara girme tehlikesi de doğabilir.

27 Mart 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 12" R
Ay
Koç
01° 55' 35"
Merkür
Koç
19° 26' 11"
Venüs
Boğa
06° 47' 31"
Mars
Koç
03° 20' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 27"
Satürn
Balık
16° 58' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 16"
Lilith
Başak
23° 51' 33"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>