Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde güzel günler var. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutan kötü bir yanınız var.

27 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 06:48  itibariyle oluşacak ilkdördün etkisi altında özgür olmak, dilediğince yaşamak ve kendi istediği şekilde hayatını sürdürmek isteyen bireyin, para ve güvenliği nedeniyle sıkışıp kalması anlamı taşır. İç dünyasında sahip olduklarını sakınıp koruması gerektiği için, doğal olarak tam bir özgürlük söz konusu değildir. Kişi böyle bir durumda sürünün içinde kaybolup gideceğinden, yaşamı boyunca geleneksel bakış açılarının hücumuna uğrayacağından korku duyabilir. Kafasının içinde bir çok plan, fikir, değişim ve yenilik yatmaktadır. Ancak şartları gereği attığı her adıma dikkat etmek zorundadır. Çünkü risk alacak halde değildir. Peki kişi günü olumlu yönde nasıl geçirebilir? Öncelikle son bir hafta olan biten ne varsa mantıklı bir şekilde gerçekçi gözden geçirmelidir. 27 Ocak saat 16:59-20 Şubat saat 22:05 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, mali konular üzerinde, özellikle evimizle ve ailemizle ilgili konularda kazanç durumumuza bakmamızı gerektirir. Sevdiklerimiz söz konusu olduğunda parayı pek önemsemeyiz. Hoşumuza giden bir şey varsa, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa onu alırız. Parayı sorun yapan insanlardan hoşlanmayız. Evimizi güzelleştiren özellikle sanatsal eserler, güzellik ve bakımla ilgili kozmetik malzemeleri, kısa seyirli seyahatler, tatile çıkmak anlamında harcamalarda bulunabiliriz. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Öyle aklımıza estiği gibi hareket edemeyiz. Hesabı bilmekte yarar var. Bu geçişte hırs, rekabet gibi duygular yoktur, daha ılımlıdır. Biraz huzur duygusunu önemsemek, kendimizi rahat hissetmek için hareket edeceğimiz ulvi bir enerji denebilir. Sanatla uğraşanlar, yaratıcı becerileri olanlar, insanların kendilerini hoş ve olumlu hissetmesini sağlayan danışmanlar,  kozmetik sektöründe görev yapanlar ve mistik faaliyetlerde bulunanlar için kazanç getirici olabilir. Benim tavsiyem geleni doğru anlamda kullanmayı bilmek, rehavete kapılmamaktır. Yeteneklerimize güveneceğiz. İdeallerimize sahip çıkacağız. Kime güveneceğimizi bileceğiz. Saat 23:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Kendi görüşlerimize uygun kişilerle  iletişime önem vermemizi sağlıyor. Toplumsal anlamda da durum bu yönde gelişebilir. Dış dünya ile yaşadığımız ülke veya bilindik çevremiz ile yabancı kişiler arasındaki farkların bir hayli belirginleşmesi söz konusudur. Hani kısaca şunu diyebiliriz ki, yeni insanlara açığız, alışkın olduğumuz çevremize pek tolerans göstermeyebiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Varsa eğer bir derdimiz, sıkıntımız şifa bulsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş ve Merkür'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizde enerjik yapınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemeli ve idealleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sizi destekleyen dostlarınız sayesinde yaratıcılığınız güncellik kazanacak. Bu tatil gününüzde, yollarla ilgili ilginç fikirler geliştirebilirsiniz..

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir. Olayların tam ortasındayken, gidişatını gözlemlemekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güne biraz gergin veya stresli başlıyoruz. İlişkilerimizi doğru yönetmemizde ve dikkatli cümleler kurmamızda fayda var. Öğle saatleriyse, olumlu görüşmeler, akıcı veya memnun edici işler açısından uygun görünüyor. Akşam saatlerinde Merkür'ün olumsuz açıları fikir çatışmalarını veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir, ama geceye doğru yine güzel etkiler altındayız ve yatmadan önce huzuru yakalayabiliriz. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri de, Venüs' ün burç değiştirerek Balık burcuna geçecek olması. Venüs Balık'ta(21 Şubat'a kadar) bizi daha duygusal, şefkatli yapar. Daha affedici veya ilişkilerimizde daha hayalci olabiliriz. Bu hayalcilik etkisi, sanatsal konularda veya yaratıcılık gerektiren işlerde yüksek performanslar ortaya konmasını sağlayabilir veya kadınlarla ilgili konuları ön plana taşıyabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinse hoşlandığınızı belli etmek istemiyor, onu dikkatlice değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bazı huylarını sizden saklayacağını hesaplamalısınız...

27 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz manevi değerlere şükrederek, hayatınızda artan sevgi ve hoşgörü duygularını daha çok fark edecek, maddi manevi sahip olduklarınızla kendinize olan güveninizi arttıracaksınız. Özel hayatınızda mutluluk hissettiren görüşmeleriniz sözkonusu.

27 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

27 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>