Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok katı ve muhafazakar davranışlar sergiliyorsunuz ve o bundan çok büyük rahatsızlık duyuyor. Hareketlerinizi biraz da sevgilinize göre ayarlamaya çalışın.

Bugün olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz koşullara göre yönlendirebiliyorsunuz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz.

Harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Bazı borçlarınızı kapatmak için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Acele kararlar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akşam için yaptığınız planların heyecanını yaşayacaksınız. Gün içinde işlerinizi kısa sürede halletme isteği içinde olacaksınız. Acele hareket edebilir ve bazı ufak hatalar yapabilirsiniz. Genel olarak enerjik olacağınız bugün uzaktaki bir arkadaşınızdan hayırlı bir haber alabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 27 Temmuz saat 23:22 burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, içten gelen bir dürtüyle, özgürlüğün ne kadar kıymetli olduğunu söylüyor size. Sizin de farkınız bu işte. Özel ve sıra dışı olmak. Bugünlerde zorlanıyorsunuz biliyorum. Mars, iki ayrı burçta geriliyor. Burcunuzdaki gerileme, plan ve projeleri, yapmak istediklerinizi hızlıca uygulamanın önüne geçse de, ben bunu ilişki ve kişisel tüm kararların tekrar ele alınması yönünde bir şans görüyorum. Bazen gözümüzden kaçanlar, böyle zamanlarda görünür hale gelir. Daha önce adım atılmış, karar verilip yürürlüğe konmuş her türlü değişiklik şimdi tekrar ele alınır ve belki de hatalı bir gidişin önüne geçilir. Bu açıdan bakmak yararlı. İlişkinizle ilgili olan bitenler, yaşananlar veya mevcut durumlar bu Tutulmada hızlı bir karar vermeye neden olmasın. Sizi kısıtlayan veya diğer tarafı rahatsız eden hatta zaman zaman gururlu tepkilere neden olan durum, bu geri hareketle farklı bir yöne kayabilir. Barışırsınız veya tamam buraya kadar dersiniz. Fakat bunları da Eylül ayına kadar net olarak görmek mümkün değil. Çünkü ne olacağı biraz da zamanla belli olacak. Ancak şu var ki, Mars her iki tarafı da ilişki konusunda zorluyor. Uranüs, şu aralar Boğa burcunda ileri-geri hareketleriyle Tutulmaya eşlik ederken sizin iç dünyanızda alışagelmiş hayat şeklini değiştiriyor. Artık yerleşik düzenle ilgili fikirleriniz değişiyor. Sözgelimi başka bir yere yerleşme kararı, kimseye bağımlı olmadan tek başına yaşamak arzusu gibi. Bunlar zamanla hayatınızda belirecek. Onun için kişisel kararlarınızı ilişki veya diğer konularda sakince gözden geçirmek, aceleyle hareket etmemek lazım. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor ve karşıt burcunda Merkür gerilemesi başlıyor. Son zamanlarda artan sorunlulukların biraz dalgın olmana neden olabilir. Fakat öğle saatlerine doğru konsantrasyonunu toplayıp, işine dört elle sarılacaksın. Senin iyiliğini düşünen insanların yanında olması sana güç verecektir. Bugün aynı zamanda küçük sakarlıklara dikkat etmelisin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açmak isteyebilirsin. Arkadaş çevren ve aile ortamınla ilişkilerin güzel bir seyirde ilerlerken, olumsuzlukları göz ardı etmen takdir edilmeni sağlayacak.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda gizlenen gizli saklı bir takım oluşumlara istemeden de olsa dahil olabilirsiniz. Bazı şüphelerinizi haklı çıkarmak adına elinizden gelen tüm çabayı sarf eden bir yapıda olarak öğrendiğiniz tüm bilgileri yayma cesareti gösterebilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda farklı çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işi sosyal gruplarla paylaşabilir kazancınızı arttırmak için tanıtımlar yapabilirsiniz. Sizin için finansal konuların ön planda olduğu bir gün. Kendi meslek grubunuzdan kişilerle toplanabilir birlikte farklı projeler başlatmak isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARISIZLIK sizi depresif ya da hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Şansınız açılıyor.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam ay tutulması, kişisel hayatınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirecek. Özellikle özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde alacağınız bir karar, kendi hayatınızı etkileyebilir. Partnerinizin, hoşlandığınız insanın ya da eşinizin hayatında alacağı kararların, sizin hayatınızı da etkilediğini göreceksiniz. Yakın çevrenizden ve girişimlerinizden gelen eski kararların, eylemlerin sonuçları hayatınıza yansıyabilir. Yine bu Ay Tutulması ile beraber fiziki sağlığınıza da gereken özeni göstermelisiniz. Hayatınızda çok önemli gelişmeler var sevgili Kovalar.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Ay tutulması haftaya damgasını vuracak. İkili ilişkilerinizde önemli kararlar alırsınız. Bu dönemde yeni ilişkilere başlamak ya da bir ilişkiyi bitirmek doğru değildir. Zira tutulma dönemlerinde net ve doğru kararlar almak zordur. Duygusal krizlere açık bir dönemden geçiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin öfkeli yapısını sakin yönetin.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 07" R
Ay
Terazi
14° 09' 32"
Merkür
Boğa
05° 10' 48"
Venüs
Boğa
24° 48' 00"
Mars
Koç
14° 31' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 20"
Satürn
Balık
18° 03' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 20"
Lilith
Başak
25° 28' 54"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>