Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok ortak yönleriniz var. Hemen, hemen her şeyi paylaşıyorsunuz. Birbirinize açılmanız için hemen hemen tüm koşullar hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor.

Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu ilişkiyi yeniden kurmak için bütün gün uğraşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz.

Birkaç alacağınız var Bunlardan birini artık gözden çıkarmış görünüyorsunuz. Bu konuda yakında bir sürpriziniz olabilir. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı biraz incineceğiniz bir tartışmanız olacak.

Aile bireylerinizden birine daha olgun, daha ılımlı, anlayışlı yaklaşmanız gerekiyor. Onunla çatışmanız yararlı bir sonuç vermeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Bunu belleğinizden silip atmak istediğiniz kadar da, onu orada barındırmak istiyor gibisiniz. Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de peşinde koşacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla içiçe yaşıyorsunuz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Önümüzdeki birkaç gün boyunca yenilikler, değişik bir şeyler yapmak arzusu yoğun olacak. Ancakparaya gelince lütfen harcamalara dikkat edelim. Çünkü evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Gereksiz alışverişlerden kaçınalım. Bir teklif alabiliriz, bunu değerlendirmek isteriz. Fakat kazanç ve şartlar istediğimiz gibi olacak mı, bunlara gerçekçi şekilde bakmak gerekiyor. Bir başka önemli nokta, girişimde bulunduğumuz işlerin, projelerin mali yönden geri dönüşleri için sabırlı olmalıyız. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, yenilik ve değişim arzumuzu yükseltiyor. Uzun zamandır düşündüğümüz ancak bir türlü cesaret bulamadığımız girişimler için hevesliyiz. Ancak önemli olan sadece değişimde bulunmak değil, uzun vadeli ve kalıcı olmasına dikkat etmektir. Gelir geçer işler yerine, istikrarlı olana yönelmek en doğrusudur. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, plan ve projelerimizi gözden geçirmenin, mevcut duruma gerçekçi bakmanın önemini vurguluyor. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde, düşünmeden karar vermeyelim. Saat 22:55 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep seyri, maddi-manevi anlamda güçlenmek isteğinizi yükseltir. Hayatın her alanında buna ihtiyaç duyarsınız. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Küçük pürüzler yaşayabilirsin! Yakın tarihte bir alım satım işlemi gerçekleştirdiysen bugün bu işlemlerle ilgili ufak bir sorun yaşayabilirsin. Ayrıca ailen tarafından sana maddi anlamda bir yükümlülük verilebilir. Düşünerek hareket etmelisin. Yapacağın konuşmalar, kafandaki bazı soruların cevaplarını bulmana yardımcı olacaktır. Öyle ki bu durum konuşarak sorunların çözüldüğüne tekrar inanmanı sağlayabilir. ?Düşünmeden edemiyorum.? dediğin meselelerin arttığı günlerden geçiyor olabilirsin. Bu günden itibaren gökyüzü senin için öncelik taşıyan iletişim alanında beklenmedik gelişmeleri gündeme taşıyor. Kendini bir anda ?asla aramam? dediğin insanları düşünürken hatta kendini tutamayıp aramaya yeltenirken yakalayabilirsin.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece keyifli ve eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Hem büyük istekleriniz olacak hem de olayları akışına bırakarak üzerine gitmeyeceksiniz. Parasal konulara yönelik yepyeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek sizin için daha kolay olacak. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Bazı konulara daha ani tepki verebilirsiniz. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcı olmak adına irrasyonel fikirler geliştirebilirsiniz. Doğru anlaşılmak için çaba sarfetmek önemli. Geçmişten gelen anlaşmazlıkların çözümü için hukuki danışmanlık gerekebilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Venüs Akrep burcunda seyahat ederken, kariyer size kaçırmamanız gereken fırsatlar sunacaktır. Özellikle kadın yöneticilerden aldığınız destek, yüzünüzü güldürür. Yine de hemen ilk anda herkese güvenmemeniz gerektiğini aklınızdan çıkartmayın. Yenifırsatları önünüze çıkacaktır.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>