Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan çok etkilendiniz. Ama hayatınızda ne tür değişmelere neden olacağını kestiremiyorsunuz. Bütün çekiciliğine rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Yaşamınızı allak bullak edecek, sizi şekillendirmeye çalışacak biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Aldığınız işleri güzel bir organizasyonla paylaştırdınız. Buna rağmen başınızı kaşıyacak zaman bulamıyorsunuz. Sizi çok yorulacağınız günler bekliyor. Akşama doğru alacağınız bir bilgi sizi yeni bir organizasyona sevk edecek.

Elinize geçen bir parayı nasıl kullanacağınızı düşünüyorsunuz. Paranın miktarı çevrenizde bu konuda bilirkişi olan bir sürü insan türetti. Bundan duyduğunuz şaşkınlık ve üzüntü arkadaşlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

Paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü birkaç bölüm halinde yaşamak istiyorsunuz. Bölümlerden birini bütün sorunlardan arıtıp yeni tanıştığınız kişiyi düşünerek geçirmek niyetindesiniz. Arkadaş ilişkilerinizde hiç akla getirmediğiniz bir sorumsuzlukla üzücü şeyler yaşanıyor. Bu konuda ne yapabileceğinize karar veremediniz. Hemen telefona sarılacak ve günün bir bölümünü bu konuyla meşgul olarak geçireceksiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün oluşacak. Bir yandan aşk hayatınız, çocuklarınız, diğer yandan yaşanan bazıve özel sorunlar üzerinde mantıklı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Çıkarlarınız,hayatınızla ilgili konulardaki sıkıntılarınız cinsel yaşamınız, bazı sağlık şikayetlerinizin nedeni stres yüzünden olabilir. Siz problemlerden kaçtıkça, kendini kendinize baskı uyguluyor olabilirsiniz. Hayatın güzelliklerinin keyfine varmak, her yeni günü neşeli bir şekilde karşılamak isteyen gönlünüz, henüz yerli yerine oturtulmamış meseleler nedeniyle sıkılsa da, akıllı ve gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele aldığınızda endişe etmenize gerek yoktur. İletişim kurmakta zorlandığınız kişiler veya durumlar, aslında birer uyarı olarak görülürse, eksiklerinizi tespit etmeniz daha kolay olacaktır. Günü olumlu geçirmenin yolu kendinize iyi davranmakla mümkündür. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, aşkta ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da düşünmeden karar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için akşam saatlerinde biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, ilişki sorunları ortadan kaldırıcı ve keyifli paylaşımları destekleyicidir. Bekar Kovalar yeni birisiyle tanışırlar. Dostlarla bir araya gelebiliriz. Güzel bir zaman geçirebiliriz. Konuşmak, paylaşmak, sevdiklerimizi memnun etmek isteğimiz yükselir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta hiç zorlanmayacağın ama bir o kadar yoğunluğuyla kafanı kaldırmaya vakit bulamayacağın bir gün olabilir. Çalışma ortamında rekabete halinde olduğun insanların seni tartışmaya çekmelerine izin vermemelisin! İş arayışında olan bir Kova burcuysan, yakın bir akraban aracı olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, üçüncü kişilerin, ilişkine yönelik eleştirileri sert tepkiler vermene neden olabilir. Toplumsal sorunları, daha felsefi ve sosyolojik boyutuyla değerlendireceğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Yaşam koşullarının zorlayıcı tarafı, seni ek gelir araştırmalarına sokabilir. Yaşça büyük kişilerin nasihatlerini duymazdan gelebilirsin. Fakat kulak ardı etmeden önce, işe yarayacak konuşmalar olabileceğini unutmamalısın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların sizin kontrolünüz dışında gelişebileceği bir gün. Sabırlı olmanız ve sessiz kalmanız gereken bir zaman dilimi. Hiç müdahale etmeden olayların sizinle hayrınıza gelişebileceğini görmeniz mümkün.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Geleceğiniz ile ilgili sorumluluklarınızın gündeme gelmesi mümkün. Yeni konulara yönlenebilir farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırma yapmak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız yurt dışı tatil planları yapabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargı... Reformcu, meydan okuyan, başını dik tutan kişiler olarak bugün kendinizi gösteriyorsunuz. Yeni planlarınız uğruna birçok yatırımınızı yaptınız. İstikrarınızı sürdürmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutku ve arzularınızın ön planda olacağı bir gün, keyif duyduğunuz aktiviteler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevdikleriniz ön planda olurken kalbinizin sesini izlemekten vazgeçmeyebilirsiniz. Egolarınızı, istek ve beklentilerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 20" R
Ay
Aslan
26° 49' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 04"
Venüs
Boğa
19° 53' 19"
Mars
Koç
11° 29' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 48"
Satürn
Balık
17° 47' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 03"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 16"
Lilith
Başak
25° 02' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>