Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Pişmanlıklardaki zamanlama hatası, bugünkü içe kapanıklığınızın temel nedeni. Yeni ilgilenmeler duygularınızı tersyüz edebilir. Çevreniz size sıcak ilişkiler sunmaya hazır, dikkatli olun.

Birçok umudun size bağlanmış olduğu bir konumda görünüyorsunuz. Hatalı tepkiler olası kazançlarınızı en aza indirebilir. Zorlanmayacağınız işleri karabasan gibi görmemelisiniz.

Paranızın idaresinde tek başınıza değilsiniz. Bu, sıkıntılı bir durum gibi görünmüyor. Cesaretinizi arttırabilecek bazı kararlar, projelerinize yeni bir ivme kazandırabilir.

İkili özel ilişkilerde sürprizlerin önünü kapatmaktan vazgeçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi aydınlatacak yeni yeni tanışmalar söz konusu. İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor. Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Ama bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak.

3 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,hayatı ve özel yaşantınızla ilgili sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. İnsanları anlamak pek kolay değildir. Haksızlıklar sizi yorar. Sorumluluk veya bağlılık nedeniyle kopamazsınız. En çok da bu sizi yormaktadır. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Saat 17:09 Ay-Pluto görünümü, bizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Peki, biz ne istiyoruz? Çaresiz kaldığımızda en yakınımızdan başlayarak, tüm tanıdıklarımızdan destek bekliyoruz. Saat 19:06-4 Nisan saat 09:55 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki insanlarla olan her türlü irtibatınızda dikkatli olmak ve anlaşmaya çalışmak, kriz yaratabilecek durumlardan kaçınmakta fayda vardır. Çevrenizdeki insanlara elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmanız yararlıdır.

3 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgın olduğun bir arkadaşın seninle iletişim kurabilir. Sağlık kontrolleri için program yapabilirsin.

3 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi projeleriniz ve amaçlarınızı gerçekleştirebileceğiniz hem olumlu hem de şanslı bir gün. Bugün finansal alanda eksikliklerinizi tamamlamanız adına önünüze gelen fırsatları değerlendirebilir, bir an önce yola koyulabilirsiniz. Beklediğinizgirişimlerinden olumlu sonuçlanmalar duymanız gayet mümkündür.

3 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizdeki sorumluluklarınız için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte uğraştığınız işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Çaba göstermeniz gereken konularda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Geleceğinizi oluşturmak için daha fazla mücadele verebilirsiniz. Kendinizi endişe içinde hissedebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda gözler sizin üzerinizde olacak. Maddi kazançlarınızı artıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. Aktif yapınızla olayları didiklemeye yatkın olacaksınız.

3 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin.

3 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>