Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kapris diye gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışmalısınız. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor.

Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında olumlu sonuç verebilir. Bir süre daha hesaplı davranmaya devam etmek zorundasınız.

İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz. Bu konuda size yapılan uyarılara kulak vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz çok kuvvetli olduğu için çevrenizde olup bitenleri herkesten önce siz görüyorsunuz. Ama zaman zaman Bazen takılmaktan görmeniz gereken şeyin bütününü göremiyorsunuz. Çok yakınınızda sizin dikkatinizi çekmek isteyen bir kişinin varlığını da bu nedenle fark edemiyorsunuz. Gözlerinizi biraz daha açık tutmanızda yarar var.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:43 Ay- Chiron olumlu görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 11:30 Ay-İkizler burcu seyir etkinliği altında canlanan ruhunuz, hem sözel hem fiziksel anlamda harekete geçmeye hazırdır. Günlük hatta anlık tespit edilen aktiviteleri uygulamak bir hayli hoşunuza gider. Eğlendirici, aklıyla, konuşmasıyla dikkatinizi çekici insanlarla bir arada olmak size iyi gelir. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal yükler seni yoruyor. Ummadığın bir kişiden gelecek destek günü olumlu geçirmeni sağlıyor.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde fazla fedakâr olduğunuz ve karşılık göremediğiniz konulardaki sorunlarınızı büyütmemelisiniz. Kendinize güvenmek size yapmanız gerekeni yapma imkânı verir. İstediğinizi söylemenin sayısız yolu vardır, hepsini öğrenin. Öğrendiğiniz zaman yaşadığınızı anlarsınız.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal konularda pozitif ve sizi daha olumlu kılan fırsatlar bulabilirsiniz. Aşkta da daha olumlu bir hava söz konusu.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ortaklıklarda dikkatli olmalı şüphelendiğiniz her konuda gözünüzü dört açmalı ve kontrolcü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygusallık ve romantizm hakim. Bekar Kovalar aşkla bugün bulaşabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son günlerinde gündeminiz aşkla doluyor. Sevdiklerinize zaman ayırabilir, yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilir, keyif aldığınız ilgi alanlarınız ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sizi siz yapan özelliklerinizle dikkat çekicisiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata aşkla bakacaksınız. Çocuğunuz varsa onunla ilgili uğraşılarınız artabilir. Sosyal ortamlarda yapmak zorunda olduğunuz işler gözünüzde büyüyebilir. Telaşa kapılmamalısınız.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta boyunca aktif çalışma koşulları sizi bir hayli yormuş olmalı. Yılın son hafta sonunda artık eğlenmeyi hak ettiniz. Yeni gruplara dahil olmak, network ağlarının yardımıyla yaratıcılığınızı geliştirmek, özgür ruhunuza saygı gösteren sevgilinizle maceralara atılmak için gökyüzündeki ay sizden yana. Ayrıca piyango bileti alabilir ya da çocuk sahibi olanlar tüm aileyle puzzle yapmanın keyfini çıkarabilirler.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>