Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir bütünlük içinde ilişki sürdürmenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor.

Sizden bugünlerde hemkonusunda hem de özel sorunlarla ilgili destekler istenebilir. Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı ilginizi arttırmanıza neden olacak.

Parasal konulardaki ani kararlarınız, bütçenize zarar verebilir. Biraz daha sakin düşünüp alış verişe çıkın. Bazen harcamalarınızda aşırıya kaçabiliyorsunuz.

Çok sorguladığınız bir ilişkiniz, bugünler içinde size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda haksızlığa uğramışlık duygusu yaşıyorsunuz. Ama bu, size çok özenli davranılan durumlarda da olabiliyor. Bu haftanın hiç geçmeyeceğini sanıyordunuz. Bunun songünü olduğuna inanmakta zorlanıyorsunuz. Ama haftanın bitmiş olması, hafta boyunca sizi tüketen yoğunluğun da bittiği anlamına gelmiyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:21 Merkür-Chiron görünümü, hayata daha olumlu bakmamızı sağlayıcıdır. Hızlı ve oldukça aktif şekilde planlarımızı yürürlüğe koyabiliriz. Bir meseleyi gayet akıllıca ele alarak, lehimize olacak şekilde düzenleriz. Şifalanırız, toparlanırız. Aşkta şansımız yükselir. Eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda başarılı şekilde ilerleriz. Güven duygumuz tamdır. Yaralarımızı iyileştirir, kendi kendimizin şifacısı oluruz. Saat 12:26 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu geçişinde kendinizi garanti altına almak istersiniz. Önceliklerinizi belirleyiniz. Olumsuz düşünmeyiniz. Saat 14:02 Ay-Uranüs görünümü,hayatı ve ailevi konularda düşünmenizi, planlarınızı gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 16:15 Ay-Chiron görünüm etkisinde karamsar düşünmeyiniz. İşlerinizi ciddi şekilde yapınız ve cesaretle ilerleyiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerle uğraşabilirsin fakat acele etmeyeceksin. Bazı süreçler, stresli bir gün geçirmene neden olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün düşünmeden söyleyeceğiniz bazı konular ileride başınızı ağrıtacak durumlara neden olabilir. Bazı amaçlara ulaşmak için göstereceğiniz gayretler daha hızlı sonuç verebilir özellikle üst yöneticilerle yapacağınız önemli görüşmeler sizleri farklı durumlarla karşılaştırabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Finansal konularınızda yeni bir rota oluşturmak istemeniz de olası. Maddi gelirinizi yükseltmek için alternatif yollar arayabilirsiniz. Öğrenmeye olan merakınız sizi araştırma yapmaya yönlendirebilir. Bilgilerinizi paylaşarak ek gelir sağlama imkânınız olabilir.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu anlayacaksınız.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gireceğiniz ortamlardan büyük yarar sağlayacaksınız. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Ortaklaşa yapılacak her proje sizi fazlasıyla destekliyor.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle ilişkinizin geleceği hakkında önemli kararlar alsanız da kafanızdaki bazı sorulara cevap bulamayabilirsiniz.Sanki aranızdaki sis perdesini ortadan kaldırmak mümkün olmaz. Elinizden gelen en iyisini yaparak gerisini akışa bırakın. Zaman her şeyin ilacıdır. Bugün meditasyon yapıp kalbinizi evrenin sevgisine açın.

31 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

31 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 21" R
Ay
Aslan
24° 07' 44" R
Merkür
Koç
29° 37' 28"
Venüs
Boğa
19° 36' 46"
Mars
Koç
11° 19' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 38"
Satürn
Balık
17° 46' 31"
Uranüs
Boğa
23° 13' 16"
Neptün
Balık
29° 19' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 35"
Lilith
Başak
25° 00' 51"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>