Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda çok mutlusunuz. Sevgiliniz size birçok konuda destek olmakta. İlişkinizden aldığınız haz size günlük sorunlarınızı bir nebze olsun unutturuyor. Sevgilinize büyük ihtiyaç duyuyorsunuz.

İş yaşantınızda kritik günler geçiriyorsunuz. Özellikle çalışmalarınızın maddi karşılığını alamamanız ya da geç almanız sizi çok olumsuz etkiliyor. Son günlerde motivasyonunuz çok düşük.

Parasal konularda çok zor durumdasınız. Yatırımlarınızdan beklediğiniz geliri elde edemediğiniz gibi işinizden de almanız gereken parayı alamıyorsunuz. Bu yüzden bugünlerde çok sıkıntılısınız.

Bugünlerde harcamalarınızda ve yatırım kararlarınızda dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde çok zor durumlara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sabırlı ve sakin bir yaratılışınız var. Fakat zaman zaman sinirli ve sabırsız olabiliyorsunuz. Bugün özelliklemevzularında sabırsız ve sinirli olabilirsiniz. Bugün ailenizden bazı kimselerle görüşebilir onlardan bazı konularda yardım isteyebilirsiniz. Bugün genel olarak sıkıntılı ve düşünceli olabilirsiniz. İçinizdeki sıkıntıları dışarıya yansıtmamak için çaba sarf edecek fakat başarılı olamayacaksınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklar ve yapılacaklar bu saatlerde sizi biraz sıkabilir. Kimse bilmez ancak arka planda o kadar işle uğraşırsınız ki, kendinize ayıracak zamanı yaratmak için mücadele verirsiniz. Benim tavsiyem mutlaka o zamanı yaratmanızdır. Beden ve ruh sağlığınız için bu gayet faydalıdır. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tutulmasının zorlayıcı etkilerini hissetmeye başladın. Özellikle evli olan Kova burçları eş ailesi ile sorun yaşayabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bazı projeler adına keyifli bir gün.Harcamalarınıza dikkat ettiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı daha fazla anlamaya yönelmelisiniz. Duygularınızla temas kurmanız size önemli çözümler getirebilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınızda yaptığınız yatırımlarınız var. Ancak bunlar zamanla gelişecek ve başarılarınıza şaşıracaksınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinçaltınızda yer eden önemli konuların açığa çıkabileceği bir gün olabilir. Sezgileriniz güçlü olabilir ve yine benzer şekilde maneviyatı ve sezgileri güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şansınızın yüksek olacağı noktalara yönelmelisiniz. Üzerinizde durağanlık görülebilir. İş alanlarınıza yoğunlaştığınızda kafanızda kurduğunuz zor senaryoların azaldığına şahit olacaksınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati sizin bilinçaltınızı harekete geçirecek. Rüyalarınızdaki realiteyi gerçek yaşamınıza taşımak istersiniz. Metafizik ve okült bilgiler, spiritüel konular, astroloji bugün ilginizi çeker. Bu konularda uzmanlaşmış bir kadından destek alabilirsiniz. Kolektif bilinciniz açık bir gün. Haydi ne yeni geliyorsa hayatınıza dahil edin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>