Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde her şey yolunda, kanatlarınız olsa uçacaksınız. Sevgiliniz sizi bugün çok sık arıyor. Belli ki hafta sonuna yaptığı planlara işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız.

Bugün, daha önceden çok uyarı yaptığınız bir konuda hala hatalı davranıldığını görecek ve daha net bir tavır alma yoluna gideceksiniz. İş ilişkilerinizde son günlerde iyice şekillenen laçkalığı sizin kadar sorun eden yok gibi görünüyor.

Dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Masrafları azaltmak için aldığınız kararları kendinizi kenara ayırıp diğer aile bireylerine uygulamanız, pek adil bir uygulamaya benzemiyor.

Bir kalabalık içinde bir tartışmanız olacak. Bunu bilerek hazırlıklı gitmeniz gerekiyor. Bazı suçlamalara hedef olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadığınız bazı olayların etkisiyle biraz savunmasız gibi görünüyorsunuz. Sizi iyi tanıyan biri bugün, çok ısrar ederek sizden istediği şeyi kopartacak. Bu ısrardaki açgözlülüğü hissettiğiniz halde sineye çekeceksiniz. Başka bir konuda da aldığınız bir kararın arkasında durmanız istenecek. Bu kararı geri alma hakkınız ve durumunuz olduğu halde bunda da teslim olacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:06 Yengeç burcunda sondördün fazı, siz özgür olmak, tanınmak, popüler olmak, kendinizi göstermek, kabul edilmek ve takdir edilmek istersiniz. Gün boyu etrafınızda bulunan kişilerle olumlu bir şekilde iletişimde bulunabilir,  yapmanız gerekenleri düzgün bir şekilde yerine getirebilir, baskılar karşısında çatışmaya girmeden halim selim bir görüntü çizebilirsiniz. Ancak bütün bunlara rağmen, kendinizi güvende hissetmeniz kolay olmaz. Her bir durumdan kendinizi sorumlu tutabilirsiniz. Aslında içinizden gelmediği halde bir şeylere susmak zorunda kalmanın gerilimini yaşarsınız. Saat 14:04-6 Ekim saat 11:30  arasındaki Ay-Boşluk etkisinde,  çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde daha ılımlı, olgun ve hoşgörülü olmanız yararlıdır. Bu zaman diliminde, işlerinizin verimli bir şekilde ilerlemesini ve planladığınız şekilde gelişmesini istiyorsanız bir daha gözden geçiriniz.  Birileri canımızı sıktığında, şu haklı, bu haksız diye  tartışmayalım. Sağlığımıza önem verelim. Stresten, aşırı hassasiyetten uzak duralım. Bu zaman diliminde, yeni birgirişimi veya farklı bir yöntemi denemek, verdiğiniz bir kararla ilgili değişimlere gitmek, etrafınızdaki kişilerin sizin gibi düşünmelerini beklemek yanlış olur. Yeni haftamızın arzuladığımız olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,  

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde gündeminizde olan ya da olabilecek teklif, davet veya önerileri dikkatle ele almanız gerekiyor. Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmalara açık, herkesin birbirini aşağılamaya çalıştığı günler. Bu atmosferde, medeni bir burç mensubu olarak, diğerlerinin önünden çekilmenizde, oyunu dışarıdan izlemenizde ve yan yolları kullanmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar söz konusu olabilir. Eskide kalmış tamamlanmamış işlerinizi bitirmeniz için uygun bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kesinlikle yalandan hoşlanmamanıza rağmen bugün yalancı insanlar arasında kendinizi bulacaksınız. Onları çabuk terk etmeniz zor görünmüyor. Akşam saatlerinde kafanızı daha iyi dinleyip rahatlayacaksınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalıalanlarınızda bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar olabilir. Başlangıçlara imza atmadan önce iyice düşünmelisiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş/Pluto etkileşimi ile uzak akrabalarla ilişkilerde dikkatli olunması gereken bir süreç. Bazı sözler, dedikodular canınızı sıkabilir. Bunun yanı sıra tanıtımla ilgili konular oldukça ön plana çıkacaktır. Dikkat edilmesi gereken konular aşırı aceleci, fevri davranışlarınızdan dolayı dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu hafta Venüs, Başak Burcu’na geçiş yapıyor ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hesapta olmayan, beklenmeyen kazançlar ortaya çıkabilir, olası sağlık sorunlarınıza çok rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz. Belki biraz tatsız bir konu ama miras, nafaka gibi konularda da destekleyici etkileri olacak sizler için. Yalnız olanlar şansınız açık.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>