Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde her şey yolunda, kanatlarınız olsa uçacaksınız. Sevgiliniz sizi bugün çok sık arıyor. Belli ki hafta sonuna yaptığı planlara işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız.

Bugün, daha önceden çok uyarı yaptığınız bir konuda hala hatalı davranıldığını görecek ve daha net bir tavır alma yoluna gideceksiniz. İş ilişkilerinizde son günlerde iyice şekillenen laçkalığı sizin kadar sorun eden yok gibi görünüyor.

Dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Masrafları azaltmak için aldığınız kararları kendinizi kenara ayırıp diğer aile bireylerine uygulamanız, pek adil bir uygulamaya benzemiyor.

Bir kalabalık içinde bir tartışmanız olacak. Bunu bilerek hazırlıklı gitmeniz gerekiyor. Bazı suçlamalara hedef olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadığınız bazı olayların etkisiyle biraz savunmasız gibi görünüyorsunuz. Sizi iyi tanıyan biri bugün, çok ısrar ederek sizden istediği şeyi kopartacak. Bu ısrardaki açgözlülüğü hissettiğiniz halde sineye çekeceksiniz. Başka bir konuda da aldığınız bir kararın arkasında durmanız istenecek. Bu kararı geri alma hakkınız ve durumunuz olduğu halde bunda da teslim olacaksınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak folunay, sağlıkla ilgili işler, çalışma hayatınız, ilişkiniz ve finansal konularda önemlidir. Birbiriyle ilintili olan bu işlerin hem dikkatli takibi hem de iyice analiz edilmesi gerekecek. Bazı belgeler sizden istenebilir, bir yerden bir yere nakil gerekebilir, kurs veya eğitimle alakalı sağlık raporu, nüfus işlemleri, kredi için evrakların tanzimi gibi, yerine ulaştırılması, evlilik veyaortaklığıyla alakalı dosyaları bunların arasında sayabiliriz. Bu nedenle koşturabilirsiniz. Eğer önemli bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa ben tekrar bir düşünmenizden yanayım. Kararsız kaldığınız bir nokta var mı diye bakınız. Özelliklesözleşmenizi, parasal konuları, kimlerle görüşeceğinize dikkat edin. Son anda bir sorun çıkmaması için bu dikkat önemlidir. Dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor, Venüs ile kavuşum yapacak. Mantıklı düşünmek, tutarlı ve üretime dönük şekilde parasal meseleleri ele almak lazım. İşimiz görülsün diye, birileri bizden istifade etmeye kalkışmasın. Hangi işiniz olursa olsun bir uyum süreci gerekebilir. Aceleci olmayın. Kendinize güvenin. Çok yorulacaksınız ancak başarılı bir sonuç alınacaktır. Önümüzdeki 19 Ekim tarihindeki yeniayda, kendinizi iyi hissedersiniz. Bugünkü yorgunluğunuza değer olduğunu görürsünüz. Uzak şehir, yurtdışı, hukuki,veya eğitim amaçlı görüşmelerde sizin kararlı duruşunuz önemli. Söyledikleriniz tutarlı olmalı, çelişkiler taşımamalı. Belki de iki hafta içinde hallolacaktır bu işler. Duruma göre işlerinizi planlayın, takip edin. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gök kubbe sakin bir atmosfere hakimken, hedeflediğin ama bir türlü devreye sokamadığın konuları araştırmaya gideceksin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde olaylara biraz daha gerçekçi ve sağduyulu yaklaşın.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. İşlerinizi netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Bazı konuları toparlamak için fırsatınız olacak. İşlerinizde bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Konuşmalar yanlış anlaşılabilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size yakın olan insanların yaşamındaki ani olaylar karşınıza gelebilir. Dolunay, iletişim becerilerinizi artıracak. İlginizi yakın çevrenizden gelecek fırsatlara çevirebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken size kazanç kapılarını bereketle açar. Hiç beklemediğiniz yerlerden para akışı elde edebilirsiniz. Meditasyon, mum ışığında yemek yemek harika bir fikir olabilir. Yardıma muhtaç kişilere yardım etmek sizi mutlu eder. Derneklere bağış toplayacak etkinlikler için harekete geçebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>