Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışıyor. Ama bugünlerde aşk için parmağınızı bile kıpırdatacak haliniz yok gibi. Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor.

. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek. İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor

Harcamalarınızı daha ne kadar kısacağınızı bilemiyorsunuz. Para idareniz ideal. Sorumluluğunuzda olan, size ait olmayan yüklü bir paradan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz.

Çevrenizde size zararı dokunabilecek insanlar var. Son zamanlarda bu insanlarla yakın ilişki içindesiniz. En kısa zamanda gerçekleri görmeli ve bu insanlarda uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin ömrünüzden birkaç yıl götüreceğine inanıyorsunuz. Bu ilişkiyi, biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğine de inanmanız gerekiyor.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:19 sonrası Ay Başak burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkinizi yeniden onarmak için mantığınızın sesine kulak vermek lazımdır. Tarafsız düşünebilen, gerekli incelemelerde bulunan kişiler maddi konularda doğru karar verebilirler. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, mali konuların titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim arzumuz iyi yaşamak ve geleceğimizi garanti etmek. Gelir geçer değil, kalıcı olandan yanayız. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımıza uygun şekilde hareket ederek, hem finansal hem de işimizle alakalı sorunları aşabiliriz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Empati kurma ve paylaşma günü? Hızlı ve hareketli bir güne başlıyorsun. Herkesin istediği gibi hareket edebilir misin? Bugünlerde biraz bunu başarmaya çalışıyor gibisin. Her kafadan başka bir ses çıkması, herkesi memnun edebileceğine dair inancına zerre darbe vurmuyor. Bu kadar idealistliği bana kalırsa biraz başka kanallara akıtmaya çalışmalısın. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, yakın arkadaşının desteği ile evliliğini kurtaran adımlar atabilirsin. Akşam saatlerine doğru aile bireyleriyle bir araya gelebilirsin. Akrabalık ilişkinin olduğu birtakım insanlarla aranda yaşanacak gerginliğe karşı dikkatli olmanda fayda var.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik ile ilgili düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden partnerinizin fikirlerine yakın olmak ve onun desteğini almak düşüncesiyle daha yakın iletişim içinde olabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel açıdan gergin olabilirsiniz. Düşüncelerde olumlu kalmaya bakmalısınız. Endişelerinizi aşmaya bakmalısınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız yükselmeye başlıyor. Süre gelen ilişkinizde çok mutlu olaylarla karşılaşabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çelişik fikirler, enerji düşüklüğü, kendini rahat ifade edememe olası. Günü kısa molalar vererek, zihni çok zorlamadan geçirmekte fayda var. Gün boyu sabır gerektiren durumlar olabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay sizin ortak paylaşımlar alanınızı işgal ediyor. Krizleri de tetikleyebilen tavrıyla, ödeme dengelerindeki sorunlara ışık tutabilir. Tahsilatlardaki kontrolsüz kararlara ve gecikmelere çözüm üretirsiniz. Duygusal zorlanmalarınızı spiritüel, mistik, metafizik öğretilerle de dengeleyebilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 37" R
Ay
Koç
18° 57' 29" R
Merkür
Koç
20° 17' 02"
Venüs
Boğa
08° 13' 13"
Mars
Koç
04° 14' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 47"
Satürn
Balık
17° 04' 23"
Uranüs
Boğa
22° 41' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 05"
Lilith
Başak
23° 59' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>