Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızın önü açık. Ama siz bugünlerde biraz gözü kapalı dolaşıyorsunuz. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi.

Elinizdeki müthiş fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Becerilerinizi bu kadar az emek ve bu kadar iyi kazançla başka nerede sergileyebilirsiniz ? Bu konuda sizi sürekli uyaran birine haksız yere tepki gösteriyorsunuz.

Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemeleriniz var. Onları daha ne kadar ileri tarihlere erteleyebileceksiniz ? Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor.

Sizinve para konuları dışında dikkatinizin çekileceği başka bir konunuz yok bugünlerde. Dost ve arkadaş ilişkilerinizde itibar kaybına uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

O size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir arkadaşınız, sizi yanlış tanımış olduğuna inanmaya hazırlanıyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu ağırlamadan fazla memnun olmadığınızı onlardan gizlemek zorunda kalacaksınız.

8 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar günümüz, Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. İsteklerimizi rahatlıkla ifade etmek isteyeceğiz. İçimizdeki çocuk canlanmış ve hızlı bir şekilde hayata katılmıştır bile. Etrafımızdaki insanlarla temas edebilir, her durumu lehimize olacak şekilde ele alabiliriz. Saat 19:30 Ay-Venüs görünümü, ilişkinizi güçlendirici, birbirinizi çekici bulmanızı sağlayıcıdır. Partnerinizle aranızda sıcak ve keyifli bir bağ kurabilirsiniz. Birlikte hoş bir akşam geçirebilirsiniz. Bazı Kovalar için, bu enerji yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Sosyal, aktif, hareketli bir akşam geçireceğinizi söylemek mümkündür. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili olumlu gelişmelerin eşiğindesin. Başvurduğun yerlerden olumlu haberler alabilirsin.

8 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karmaşalarınızla acele kararlar vermeyin.

8 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Kadınlarla ilgili faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçiniz coşku ile dolup taşıyor ve sürekli hareketli yerlere gitmek istiyorsunuz. Bu arada bedensel olarak çok yorgun düşebilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir yandan gezmek dolaşmak isterken, diğer yandan yakın çevrenizdeki insanların hayatlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde hayat sizi destekleyecek.

8 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün dikkatli olmakta fayda var.

8 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

8 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>