Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz, can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz. Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat. Zaman zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Bu görünüm size iyi gelecektir. Kısa bir geziye çıkabilirsiniz, biriyle buluşabilirsiniz. Bir mesele hakkında arzu ettiğiniz bir haber alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğinizi söyleyebilirim. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, sıradanlıktan uzak yaşamak isteğini yükseltir. İlişkiler, rutin hayat, alışagelmiş insanlar, ortamlar ve işler bizde gerginlik yaratır. Ruhumuzu, bedenimizi rahat ettirmek isteriz Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı, düşünülen işlerin, yapılan görüşmelerin, geliş gidişlerin, incelemelerin işaretçisidir. Duygularımızın aklımızı karıştırmasına izin vermediğimiz gibi, aklımızın da söylediğinin ne kadar tutarlı olduğuna bakalım. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığı, sizin için önemi olan her şeyin peşinden gidişinizin işaretçisidir. Kendinizi başkalarına becerikli şekilde ifade edebilecek, onları etkileyebilecek güçtesiniz. Gayet hızlı biçimde güne adım atmanızda destekleyici bu enerji, ayrıca ilgi uyandırmanızı, dikkate alınmanızı ve beğenilmenizi sağlar. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı. Görüşmediğin bir arkadaşın ile yüzleşme yaşayabilirsin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi dinlendirme sürecine girebilirsiniz. Aileniz ya da sevdiklerinizle birlikte olmak size bugün farklı bir huzur verebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda zorlanabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken içinde bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, ufkunuzu genişletip zengileştirmek yönünde hareket edebilirsiniz. Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, ticaret veya hukuk hayatınızda daha fazla yer edebilir. Akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Aile ortamlarınızdaki konular gözünüzde büyüyebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size zarar verebilecek ve maddi yara aldıracak harcamalara girmemeye özen göstermelisiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Yabancı kültürlerle bağlantılar kurabilirsiniz. Buralara yapacağınız yolculukların planlamasını yapabilirsiniz. Bu çalışmalar sizi duygusal olarak dengede ve güvenlikte hissettirebilecektir. Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir. Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>