Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var. Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada sergilediğiniz bir tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir. Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir ayrılığına düştüğünüz biriyle diyaloğunuz, bugünlerde fikir ayrılığı boyutundan daha yukarılara tırmanabilir. Koşullanmalara karşı dirençli olmanız gerekiyor. Aile içinde önemli kararlar söz konusu. Bazı şeyleri belirleyip netliğe kavuşturma çabalarınız olabilir. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz bazı koşullarda kaçırdığınız fırsatlar olabiliyor.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:39 itibariyle etkili Güneş-Jüpiter karşıtlığında güne adım atıyoruz. Ev, aile, güvence konuları öne çıkıyor. Bunları sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almak zamanı geldi. Birkaç gün boyuca, planladığımız işleri yoluna koyabiliriz. Para kazanmak, huzurlu olmak, güvende yaşamak olguları, aile içinde, ev ortamında veya ofis çalışmalarında önemseniyor. İş hayatında çıkarlarımızı düşünüyoruz. Ancak hiçbir konuda abartıya kaçmamak, aşırı gurur ve kibirle hareket etmemek gerekiyor. Biz bilinçli olursak, kararlarımızı doğru şekilde verebiliriz. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Fakat bir o kadar da her şeyin düzgün olmasını isteyeceksiniz. Evinizde anlaşmazlık,hayatınızda verimsizlik, ilişkilerde huzursuzluk varsa, canınız sıkılır. Tatil planları, bir başka yere yerleşmek,değiştirmek gibi gelişmeler de yaşanabilir. Emlakçılık, dekorasyon, mimari faaliyetler, ev veya ofisteki yenilikler, bakım onarım, tadilat gibi işlerde yoğunluk göze çarpıyor. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Aile içinde sevgi-şefkat ve empatinin önemi büyük. Parasal konularda dikkatli hareket etmekte yarar var. Her durumu olumlu açıdan ele alacağız. Ancak iyi niyetin sınırları da iyi çizmek gerekiyor. Başkalarının bizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyelim. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, sorunlardan uzak kalma arzumuzun göstergesidir. Bize bir şeylerin hatırlatılması veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canımızı sıkar. Fakat bunlarla yüzleşmemiz gerektiğinin farkına varırız. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenin, cesur kararlar almanı sağlayabilir. İşinden memnun değilsen, her an rest çekebilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bazı konularda hep aynı hatayı yapıyor olmanız sizlere muhtemelen yine aynı sonuçları yaşatıyor olacak. Bu durumda karşınızdaki kişide hata bulmak yerine bazen de kendinize dönüp soruları sormalısınız. İnsanları kaybetmemek adına gösterdiğiniz mücadelede yalnız kalan taraf oluyorsanız burada oturup düşünmeniz gerekir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemeniz daha rahat olabilir. Bu durum size keyif verebilir. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Dostlarınıza imkanlarınız dahilinde destek vermek istiyorsunuz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayat size özel fırsatlar sunabilir. Kariyerinizdeki güzel gelişmeler aile hayatınıza yansıyacak. Kendinizi kuvvetli ve mutlu hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Trafikte öfkeli sürücülerle tartışma ortamına girmemenizi öneririz. Haksızlıklara dayanmakta zorlanırsınız. Toplumsal bilinci uyandırmaya çalışan projelere dahil olmak, çaba ve yeteneklerinizi bu alanda harcamak akıllıca olacaktır. Kas ve eklem incinmelerine dikkat edin. Eğitim ve kurslarda konsantrasyonunuz yetersiz kalabilir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>