Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilirsiniz. Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatabilirsiniz. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz.

Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama olabilir.

Kendini çok hissettirmiyor, ama belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Bir para beklentiniz var. Bu konuda ümitlenebilirsiniz.

Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor. Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde kaçmış bir fırsat olarak karşınıza çıkacak.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Siz bu enerjiyi faydalı yönde kullanabilecek kişisiniz. Birileri üzerinde etkili olma, çalışmanızla takdir toplama, kötülüklere karşı önlem alabilme gücüne sahipsiniz. Sorumluluk, disiplin ve çalışkanlık, soğukkanlılıkla her zorluğun üstesinden gelirsiniz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, günlük zorunlu işlerimizi hızlıca halletmemizi sağlar. Hareketleniriz. İhtiyaçlarımız için alışverişe çıkarız. Sağlıklı yaşam için gerekli olan aktivitelere önem veririz. Bedenimizi zararlı toksinlerden arındırıcı diyet ve egzersizlere yöneliriz. Sigara alışkanlığımız varsa, bu görünüm bırakmada yardımcı olur. konuşmak, yazışmak, düşüncelerimizi ifade etmek isteriz. Sözümüzü sakınmayız. Ellerimiz maharetlidir. Sokak veya evimizdeki hayvanlarımızın bakımına, tedavilerine önem veririz. Güçsüz insanların ezilmesine, horlanmasına katlanamayıp, tepki gösteririz. Parasal harcamalara lütfen dikkat edelim. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, ilişkide duyarlılığı yükseltir. Sevgi, güven, huzur bulmak isteriz. Bize samimiyetle ve içtenlikle yaklaşıldığında mutlu oluruz. Bu görünüm, beraberliği kuvvetlendiricidir. Eskiyi anımsarız. Geçmişte yaşanmış, bizde iz bırakmış insanları özleriz. Dostlarımızdan destek görürüz. Planladığımız işler yolunda ilerler. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, sizi mutlu edici bir gelişmenin işaretçisidir. Umudunuz yüksektir. Her şey yoluna girecek diye düşünmek, bu görünüm sayesinde mümkündür. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığı, ilişkide bir elin nesi var, iki elin sesi var özdeyişine uygun hareket etmek gayet yararlıdır. Bilirsiniz kaleyi dışarıdan ziyade, içeriden yıkmak kolaydır. Birbiriyle güç birliğinde bulunan çiftleri hiçbir kimsenin ayırmasına ve bozmasına imkan yoktur. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü size şifa verir. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve kendiniz için uygun olanı hissedersiniz. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, bir araya geleceğin arkadaşlarının bağlantısıyla aşk hayatın yeniden canlanabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem çalışma ortamında hem de sosyal yaşantınızda sürdürdüğünüz ikili ilişkilerde geçmişten beri süregelen sıkıntılı durumlar yakın bir dostunuzun akıl vermesi ile daha iyi bir duruma gelebilir ve boşu boşuna kendinize sıkıntı yaptığınız konulardaki karanlık noktaları daha iyi görüyor olabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili planlarınız arasında sosyal statünüz yer almaktadır. İşinizde göstermiş olduğunuz disiplini sosyal çevrenizde de gösteriyorsunuz. Bu çaba ve özveriniz takdir görebillir. Çocuklarınız ile ilgili konularda, özellikle eğitim hayatları hakkında detaylı incelemeler yapıyor olabilirsiniz. Mükemmellik beklentiniz hayal kırıklığına sebep olabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili ufak tefek sorunlar çıkabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sürekli sorun çıkaran engelleri ile sizi ve çalışma arkadaşlarınızı zor durumda bırakan müdür ya da mesai arkadaşlarınızın görev değişimi ya da ayrılıkları ile yeniden yapılanmalarla hak ettiğiniz değeri ve başarıyı yakayalayacağınız yeni bir dönemin enerjisini deneyimleyeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Oğlaklar Aşka ve güvene duyduğunuz ihtiyaç yeni başlangıçları da beraberinde getirebilir. Aşkı doyasıya yaşayabilmek için her şey sizden yana.. Siz yeterki tercihinizi doğru insandan yana kullanın. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlaklar ise; Sizi gerçekten seven ve değer veren insanları ön yargılarınızla kıracak davranışlar sergileyebilirsiniz dikkatli olun. Bu sürecin sonucu hiç te tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. Sizi seven değer veren insanların tahammülünü zorlamayın ve sevgiyi tüketmeyin.  Açılan her yara kapanır da dil yarası kapanmaz bunu aklınızdan çıkarmayın ve öncelikle kendiniz olmak üzere çevrenizde ki insanlara adil davranın. Kendinizle yüzleşin ruhunuzu arındıracak meditasyon dua ve ritüeller yapın. Kendinize zaman ayırın.

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda düşüncelerinizi uygulamak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edebilir. Kalbiniz boşsa sosyal ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim, sosyal ilişkilerinizde derin bağlar oluşturacak kişilerle tanışmanızı sağlar. Mistik grupların çalışmalarına katılabilirsiniz. Gönüllü kuruluşlarda çalışarak ihtiyaç duyanlara yardım elinizi uzatmak sizi rahatlatır. Dernek faaliyetlerinde başarı gösterirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>