Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslında siz sakin ve olaylara mantıksal açıdan yaklaşan birisiniz. Fakat bugün acele kararlar almaya ve hareket etmeye meyilli olacaksınız. Duygusal yönden her şeye ani tepkiler vermeniz yüzünden ev halkını üzeceksiniz. Bu olumsuz tavırlarınız yakınlarınızla aranızda istenmeyen durumlar yaratacak. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz.

10 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay ışığının rahatlatıcı yansımaları altında başlıyor. Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz. Saat 09:36 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede,  ipi elinden tutan tarafız. Bu  enerji, sabah saatlerinde sizi güçlendiricidir. Saat 14:38 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. 10 Ekim(saat 20:27)-25 Ekim(saat 22:16) tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür,hayatımız, otorite konumundaki kişilerle ilişkimiz, arzularımız ve hedeflerimiz işte bütün bunları gözden geçireceğiz. Venüs bu bölgede, geri hareketi olumlu yönde destekliyor. Demek oluyor ki, düşündüğümüz yeniliklerde sabırlı olursak, gerginleşip kararlar vermezsek, dış dünyada ilişkilerimizi güçlü tutarsak her şey yoluna girer. Bu süreçte aklı selim olarak,ilişkileri ve kariyer hayatıyla ilgili konulara bakmak lazım.  Şu anki mevcut işimizle ilgili meselelerde işverenle alışveriş gözden geçirilmeli, işin tatmin edip etmediğine bakılmalıdır. Bitirilmesi ve halledilmesi gereken işler varsa onlar bir sonuca erdirilmelidir. Yeni birteklifi alırsak da durup bir resme bakalım. Saat 20:48 Ay-Jüpiter görünümü, huzur, sevgi, güven içinde yaşama arzumuzu vurguluyor. Kimseye belli etmesek de, yüreklendirilmek, canlanmak istiyoruz. Biz söylemeden bize can olacak insanlar arıyoruz. Bu  dönemde uzlaştırıcı, uyumlu ve bilinçli  bir şekilde ilişkilerimizi gözden geçirmemiz dileğimle,  

10 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Bugün enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız.Kombinasyon burcunuz Aydan aldığınız olumlu destekle, performansınızda yükselme mevcut. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

10 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı konular dikkat gerektiriyor. Bu konularda ilerleme sağlamanız veya dikkatinizi bu detaylara vermeniz durumunda, sadece siz değil, diğer kişilerde rahat edecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda elimizdeki verilere, sunumumuza veya teknolojik donanımıza güvenerek karşımızdaki kişileri ikna edeceğimizden emin olabiliriz. Ancak durum bu değil, zira karşımızdaki kişiler hala gerçekleri öğrenme veya daha farklı şeyler duyma niyetinde olabilir ve hararetle kendi tezlerini savunabilirler.

10 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık konuları gündeminizde ilk sırayı alabilir. Sağlığa dair ihmalleriniz sıkıntıya yol açabilir. İş ve üretime dair alanlarda yorucu bir tempo içine girebilirsiniz. Ekip çalışmalarıyükünüzü hafifletebilir. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanıyor. Alacağınız hizmetlerle ilgili bazı ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Canınızı sıkmayın.

10 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Seçmek için uzun süre düşünen sizler günün sonunda hep en doğru kararı veriyorsunuz. Kendinizi ve iradenizi bu kadar kontrol altında tutmanız taktir edilesi.

10 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

10 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>