Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşamanıza rağmen duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insana isteklerinizi kabul ettirmek için baskıcı tutumlar edinebilirsiniz. Yaşayacağınız bazı gerilimler duygusal yaşamınızı olumsuz olarak etkileyebilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş yaşamınızda kararlılıkla hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve çalışmalarınızda sabit davranmayı başaracaksınız. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Sizi kızdıracak gelişmelere karşı hissettiklerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz.

Maddi konularda istikrarlı hareket edeceğiniz ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Teni bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Beklentilerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir günde olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Olaylara karşı gergin tepkiler verebilir ve iç huzursuzluğu yaşayabilirsiniz. Daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır. İsteklerinizin farkındasınız ve davranışlarınız yoğun olarak hedeflerinize yönelik olacaktır. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:38 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde gözümüz açık olsun, dağılmayalım. Elinden bir şey gelmediğini  düşünerek pes edenleriniz bile olabilir. Ancak ne böyle davranmak ne de hızlı kararlar almak yanlış olur. Bilinçli olalım  lütfen. Saat 10:38 Ay-Yengeç burcu geçişinde, sizin için kıymetli olan ne varsa, onun üzerinde daha fazla eğilirsiniz.  Bu enerji ilişkinizle alakalı konularda paylaşımın ne kadar güçlü ve dengeli olduğunu anlamanız adına  bir test gibi. Sahiplenme ve korunma arzularının tatmini, birbirinizden beklentileriniz gibi her detay bu saatlerde bir hayli etkilidir. Saat 15:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm sayesinde,  ilişkisi zamanla rutinleşen ve alışkanlığa dönüşen çiftler sorunlarını ılımlı bir şekilde konuşarak tatlıya bağlayabilirler. Ailevi duygularınız sizin için her zaman ön plandadır. Ve bugününün güçlü ışığı altında sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alarak mutlu etme çabanız fazlasıyla yoğundur. Saat 19:44 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğumuz ve olmasını yürekten istediğimiz bir konudaki, olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Güzel bir söz duymak gönlünüze huzur verir. Dinlediğiniz bir müzikten zevk alırsınız. Huzur bulmak daha kolaydır. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.  

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, planlarınızı gizli yapmak istiyorsunuz.Akşam saatlerinde yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı çekimser bir tavır takınabilirsiniz.Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlamak için, gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz. Karşı tarafın istekleri sizin tarzınıza uygun olmayacaktır. Kendinize güvenmeniz, sizi olumlu kılıyor.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi hafife aldığını düşündüğünüz bir kişiye tepki göstermek isterken, yeni ortaya çıkabilecek bilgiler yeni bir plan gerektirebilir. Büyük resme odaklanmalı ve sizi hedeflerinize taşıyacak yol haritasını oluşturmalısınız. Sizi günlük sıradan akışınızın dışarısına taşıyacak veya rekabet içeren işler söz konusu olabilir. Bu durumu fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzlaşma ve anlaşma konularında bazı gelişmeler olabilir. Sürmekte olan davalarınızla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Gerek anlaşmalar gerekse mahkemelerdeki işlerinizde daha anlayışlı ve sakin davranmanız gerekiyor. İnatlaşma içine girmeyin. Evliliğiniz ve eşinizle ilgili olumlu bir hareketlilik gözüküyor.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ birinin uğrayacağı haksızlıkla ilgili kendinizi frenleyemeyebilir, olaya dahil olabilirsiniz. Siz siz olun fevri davranmayın.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 24' 15" R
Ay
Yengeç
20° 04' 01" R
Merkür
Koç
26° 24' 54"
Venüs
Boğa
16° 13' 53"
Mars
Koç
09° 13' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 51' 44"
Satürn
Balık
17° 34' 41"
Uranüs
Boğa
23° 03' 42"
Neptün
Balık
29° 15' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 52"
Chiron
Koç
21° 20' 02"
Lilith
Başak
24° 42' 34"
True Node
Koç
14° 58' 30"
Son Güncelleme : 12/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>