Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Yine de içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

Çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, bir problemle ilgili tartışmanızı kısa sürdürecek. Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üretebileceksiniz.

Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir.

10 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:27-11:32 arasında  Ay-Boşluk etkisindeyiz. Günü kendimizce planlarken, gecikmeler olabileceğini  mutlaka göz önüne alalım. Yolculuk kararı vermeyelim. Hijyenimize özen gösterelim. İnsanlarla bağlantı kurmakta, derdimizi anlatmakta zorlanıyorsak, üstelemeyelim. Saat 08:41 Güneş-Jüpiter görünümü, özel veyaanlamında beklediğimiz  ve görmek istediğimiz gelişmeleri işaretliyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve dış dünyadan da bunların karşılığını bekliyoruz. Bu görünüm, bu anlamda olumlu gelişmeleri vurguluyor. Saat 11:32 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,  

10 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı fikir paslaşması içinde olacağınız bir gündesiniz ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Yani, küçük aksaklıklar karşısında hemen karaları bağlamayın. 'Her sorunun bir çözümü olduğunu' kendinize her zaman empoze ediniz. Buna ihtiyacınız var.

10 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik hayatınıza ilişkin yapacağınız bir takım değişiklikler daha önce asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz alanlarda ilerlemenize olanak sağlayabilir. Eski planlarınızı veya fikirlerinizi yeniden devreye sokarak, işe yarar hale getirebilirsiniz. İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almanızda yarar var.

10 Temmuz 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın duygusal açıdan sizi sorumlu kılan koşullar var. Belki de eve yönelik işlerle ilgilenmek gerekebilir.

10 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün.

10 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızda kendinizi çok mutlu ve iyi hissedeceksiniz. Yine de sevdiğiniz insanla zaman zaman zıtlaşmalarınız devrede olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda dengeli ve adil yapınızla yol alacaksınız. Bu, puan ve takdir toplamanızı sağlayacak.

10 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi hevesli hissettiğiniz bir pazar gününe başlıyorsunuz. Öğle saatlerine kadar bilgelik gücünüz düşük ve isteksiz olacaktır. Ancak öğleden sonraki süreçte biraz dışa dönük olabileceğiniz vakitler deneyimleyeceksiniz. Akşam saatlerinde ise kariyerinizi parlatabileceğiniz fırsatlara sahip bir ruh yapısında olacaksınız. Dengeli davranışlarınız takdir toplayacaktır. İş ve kariyer odaklı fikirlerinizi ortaya dökmek anlamında sizi destekleyici kişilerle bir arada olmak ve sohbeti koyulaştırmak isteyebilirsiniz.

10 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler, hediyeler var.

10 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 51' 17" R
Ay
Başak
04° 02' 03"
Merkür
Boğa
00° 39' 25"
Venüs
Boğa
20° 37' 55"
Mars
Koç
11° 57' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 22"
Satürn
Balık
17° 49' 58"
Uranüs
Boğa
23° 16' 09"
Neptün
Balık
29° 20' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 07"
Lilith
Başak
25° 06' 22"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>