Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde her gün bir yenisi başlayan sorunlar ikinizi de endişelendiriyor. Karşılıklı suçlamalarınız hiç bir şeyi çözmüyor. İki tarafında suçlamaları biraz kendilerine yöneltmeleri gerekecek.

Busizi yeniledi. Bunun farkındasınız. Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bileceksiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alacaksınız. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz çalışma hayatındaki becerilerinizle kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak. Ama sorun üzüntü vermeye devam edecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir pişmanlığınız var. Derdinizi paylaşmanız halinde zaman içinde yok olup gidecek belki. Ama siz bunu yalnız kendinizle yaşıyor ve derileştirdikçe derinleştiriyorsunuz. Birkaç kişilik bir gezinin içinde olabilirsiniz, hazırlıklı olun. Bu gezide yorgun sinirlerinizi dinlendirme fırsatınız olacak. Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişte aldığınız malı önümüzdeki günlerde iade etmeye çalışacaksınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 03:54-22:30 arasında Ay-Boşluk süresince, aşk hayatınız, çocuklar ve önemli işlerin halledilmesi pek kolay olmaz. Beklemeniz gerekebilir. İnancınızın bu yolda size rehber olacağını bilerek ve sizden daha büyük bir gücün varlığına güvenerek moralinizi lütfen yüksek tutunuz. Günlük rutin programınızı kendi akışı içinde değerlendiriniz. Saat 22:30 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerlediğinde,hayatınız ve ilişkiniz sizin için önceliklidir. Bu iki konuda da, dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Ancak bazı durumlar özellikle duygusal veanlamında bizi yine meşgul edeceğe benziyor. Başarılı olmayacağımız anlamına gelmiyor bu. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, kendinizden emin olunuz. Olur ya, bir endişe, huzursuzluk sizi sarabilir. Bu endişeyle, acaba doğru mu yapıyorum, yoksa geri adım mı atayım diye kararsız kalabilirsiniz. Ben derim ki, sakince akışta kalın. Gücünüzü aşan işler olduğunda, mutlaka molalar veriniz. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodular bir yana dursun, sen oldukça sosyalsin. Uzun zamandır gönlün boşsa, birinden etkilenmen an meselesi.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde baskıcı tutumlardan kaçınmalısınız. İş ve çalışma yaşamanızda riskli seçenekler gündeminizde olabilir.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki koşullar rahatlayabilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İş yerinizdeki kadınlardan destek alabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aceleci kararlardan sakının. Ön plana çıkma savaşı içindesiniz. Bunun size bir yararı olmadığı gibi, aksine zararı dokunacak. Farkında olmadan hataya kapı aralıyorsunuz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraberyaptığınız güçlü insanlarla olan bağlantılarınız güçlü akabilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. İş hayatınızın gelişmeleri bu hafta içinde daha da hızlanıyor, tempoya ayak uydurun.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlarınızı uygularken daha önce düşünmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırsız ve telaşlı davranmaktan kaçının. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla tartışmayın.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>