Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini hoş bulmak suç değil. Bunu ona belli etmek de suç değil. Dün tanıştığınız ve etkilendiğiniz kişi sizi bu akşam yemeğe davet edebilir. Geçmişinizle ilgili takıntılarınızdan arınıp cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Bir probleminiz var. Paylaşmamakla doğru yapıyorsunuz. Paylaşmanız durumunda işyerinizdeki konumunuz tartışılır hale gelebilir.

Çok bunaltıcı. Ama bu durum kalıcı görünmüyor. Hatta uzun ömürlü de görünmüyor. Bugün bir para tartışması, içinde siz olmadığınız halde, sizinde adınız anılarak büyüyor. Bu sıkıcı tartışmaya akşam olmadan siz de katılmak zorunda kalacaksınız.

Bir yakınınıza baskı yapıyor, onu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Çok iyi niyetli ve ona karşı sevgi yüklü olduğunuz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Baskı iyi bir şey değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizin ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda, daha fazla yapacağınız şeyler var.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:11 Ay-Güneş görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, ev içinde hakimiyetinizi yükseltici ve mali konularda işlerinizi düzenleme anlamında etkilidir. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, paranın insanı özgür kılan tarafları olduğu gibi, insanlarla aramıza duvar ören yanları olduğunu düşünürüz. Dostlukta, ilişkimizde, yapılan işte sadece çıkarların ön planda olması canımızı sıkar. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünümü, özelikle ailevi ilişkilerinizde çabuk gerilirsiniz. Hakimiyet sizde olsun istersiniz. Sabırsız olmayın. Hiç kimsenin sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, aşk hayatımızı canlandırıcı ve güven yaratıcıdır. Hayata olumlu açıdan yaklaşırken, neyi istediğimizi çok iyi biliriz. Tercihimizi yaparken, dürüstlük, sağlamlık kadar duygularımızı da önemseriz. Gelir geçer tarzda düşünmediğimizden uzun vadeli olup olmayacağına bakarız. Bu görünüm çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızla ilgili konularda huzur bulma yönünde olumludur. Sanatla ilgili aktivitelere yöneliriz. Müzik dinlemek, dans etmek, karşı cinsle etkileşimde bulunmak yönünde bu enerjiden güç alırız. Ağzımızın tadı yerine gelir. Saat 17:55-21:39 arasında boşlukta kalacak Ay, Oğlaklar için zorlayıcıdır. Her şeyi kontrol etmek ve güvende olmak istersiniz. Bu saatlerde bedeninizi ve ruhunuzu dinlendiriniz. Saat 21:39 Balık burcunda ilerleyen Ay etkisi, ruhsal bir detokstur. Arınırız, rahatlarız, hayata sakin bir pencereden bakarız. Çok geç yatmayınız. Uykunuzu alınız. Her sorun mutlaka halledilir dostlarım. İçinizi ferah tutunuz lütfen. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi anlamda kendini daha da geliştirebileceğin birfırsatıyla karşı karşıya kalabilirsin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle maddi konular yüzünden zor durumda kalabileceğiniz sorunlarla uğraşmak durumunda alabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerle ilgili geçmişte yaşanılan bazı konular yeniden gündeme gelerek var olan yapıda küçük de olsa bir zarar yaratabilir. Kendinizi bu konuda frenlemeyi bilmelisiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal açıdan hareketli bir gün yaşayabiliriz. İleriye dönük planlarınızda yeni gelişmelere açık olabilirsiniz. Sizi yoran ilişkilerinizde kişilere mesafe koymanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için bir yerlere gitmek size iyi gelecektir. Belki gizli kalmış bir konu su yüzeyine çıkabilir. Bu konularla ilgili kayıplar gündeme gelebilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız. Sosyal ilişkilerinizde daha yapıcı davranmak istiyorsunuz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile büyüğüyle aranız açılabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar devreye girerlerse her şey daha rahat hallolabilir. Diğer yandan aşkı içinizde hissedebilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki düzende değişim kaçınılmaz olacak. Taşınma, yer değiştirme gündeme gelebilir. Dıştan gelen enerjiler üzerinizde baskı kuruyor gibi hissedebilirsiniz. Nasılsa son kararı siz vereceksiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>