Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi sevimli, çok ilgili, güvenilir, çekici ama biraz uyuşuk buluyor. Biraz da bundan ona sevimli geliyorsunuz. İlişkiniz de mutlusunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey mükemmel olacak.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Özellikle işinizle ilgili aksilikler ve ani sorunlar gündeme gelebilir. Bugün kararlı ve sakin bir tutum izlemek sizin için önemli olacaktır. Ani çıkışlar ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 04:17 Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik olgusu başta yer alıyor. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır.  Etrafında inandığı, güvendiği  ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister.  Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetmemizi sağlayan rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Saat 19:09 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, hayatın genelinde değerlerimize fazlasıyla sahip çıkacağız. Bu her anlamda olabilir. Yeter ki, maddi ve manevi yönden huzur versin, güven getirsin. Bunları çok önemseyeceğiz. Ayrıca ilişkilerimizde, başkalarıyla olan her türlü bağlantıda sağlamlığı öne alarak hareket edeceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede,  ipi elinden tutan tarafız. Bu  enerji, akşam saatlerini hakikaten güzel kılacak bir enerji diyebiliriz. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi ve tutucu davranışlarınız, girdiğiniz her çevrede artı puan getiriyor. Birine borçlu kalmaktan asla hoşlanmıyorsunuz. Yaşamda doğru olanı yapıyorsunuz. Aşırı dengeli hareket etmeniz, sevginizi yeterince yaşayamadığınız, zannedilse de siz en iyisini yapıyorsunuz. Gizlice izleniyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler, gerilime sebep oluyor.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, seyahatler, bilişim, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler dahil her konuda ve her ilişkide uyumlu olmanın kazandıracağı günler. Eğer olayların lehinize gelişmesini veya gücü ele geçirmeyi istiyorsanız, zor da olsa tartışmalardan kaçınmalı ve çok çalışmalısınız. Maddi şanslar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık ve beceri gerektiren işleriniz açısından harika bir gündesiniz. İşlerinizde özellikle de görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları kolayca alabilirsiniz. Kendinizi gösterebileceğiniz güzel fırsatlar var. Taşınmaz mülkleriniz veya borsadaki yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Riskli işlerinizde tedbirli olun.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

CESUR şekilde zor isteklerinizin peşinden gidiyorsunuz fakat elde edincede hiç önemsemiyorsunuz. Tutku dolu yeni bir aşka hazır olun.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 06" R
Ay
Balık
18° 51' 45"
Merkür
Koç
18° 50' 18"
Venüs
Boğa
05° 41' 18"
Mars
Koç
02° 39' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 54' 11"
Uranüs
Boğa
22° 33' 56"
Neptün
Balık
29° 01' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 18"
Lilith
Başak
23° 45' 35"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>