Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi sevimli, çok ilgili, güvenilir, çekici ama biraz uyuşuk buluyor. Biraz da bundan ona sevimli geliyorsunuz. İlişkiniz de mutlusunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey mükemmel olacak.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde çevrenizdeki kolay ve gereksiz talep eden insanlara yoğunlaştığınızdan kendinizi yalnız bırakıyorsunuz. Kendinize yöneldiğinizde bu yüzden göremediğiniz bazı kişisel sorunlarını görebileceksiniz. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşacaksınız. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 05:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, moral bulmamızı, bedenimizi, ruhumuzu dinlendirmemizi sağlayacak. Titizlikle ele aldığımız meseleleri başkaları da saygıyla ilgiyle dinleyecekler. Ev içinde veya bulunduğumuz ortamda insanlar güvenilir ve sorumlulukları bilen bir kişi olduğumuzdan söz edecekler. Saat 08:37 Ay-Merkür görünüm etkisinde, duygu ve düşüncelerimizde mantık daha fazla ön planda olacak. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Saat 12:59-13 Eylül saat 00:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve  sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece  hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 21:59 Merkür-Mars görünümü, bazı meseleleri insanlara ifade etmek ve karşılıklı anlaşmak kolay olmayabilir. Özellikle eskiye ait konular yine gündeme gelebilir ve biz bunları eleştirel tarzda dile getirebiliriz. Merkür gerilediği için tabii ki, sakince izah etmek faydalıdır. Sevmeyi, sevilmeyi bilen gönüllerle kucaklaşacağımız bir bayram dileğimle,  

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin tarzınıza uymayanteklifleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını gücünüzün üstünde zorlamamalısınız. Bu tür çalışma alanlarını seçmeden önce, mantıklı düşünmelisiniz. Cazip şartlara karşı kayıtsız kalmak istemiyor olabilirsiniz fakat siz, her zaman dengenizi ön planda tutmaktan hoşlanıyorsunuz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter önümüzdeki 12 ay boyunca, kariyerinizi,hayatınızı veya bulunduğunuz topluluklardaki imajınızı ilgilendiren konularda sizi korumaya ve türlü fırsat ve olanağı yaratmaya geliyor. Ancak, çalışmayana havuç yok malum! Değişik engel ve aksiliklerle karşılaşırsanız, Şans Kralı'nın sizin yanınızda olduğunu ve çabalarınızın boşa gitmeyeceğini mutlaka hatırlamalısınız! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor. Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün. Ancak, günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter'in burç değiştirmesi olacak. Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 Yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter size hangi şansları vaat ediyor? İşte bugünkü yorumunuz bunu içeriyordu. Hoşlandığınızı umarım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Eylül 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşabilirsiniz. Sorumluklarınızın artması söz konusu olabilir. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Sakin olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda meraklı bir hal içerisine girdiniz. Boş şeylerle ne vaktinizi ne de enerjinizi harcayın. Merakınız değil üretken yanınız ön plana çıkmalı.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

12 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum içinde, göz önünde olacağınız ortamlarda inatçılığınızdan ve bazı konuları diretmenizden kaynaklı olarak ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz var. Aile ilişkilerinize de bugün dikkat etmelisiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi burcunuzda öğlende başlayıp gece yarısına dek etkili boşluk etkisi öncelikli olarak ruhsal isteksizliğinize sebebiyet verecektir.Tüm gün akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen olumsuz meseleler nedeniyle öfke problemlerine girmeniz ve inançlarınıza ters düşen meseleler nedeniyle kendi kendinizi yemeniz olasıdır. Bu durumdan uzak durabilmek adına ilginizi çeken konularla ilgili yayınlar okuyabilir, entelektüel birikiminizi zenginleştirmeniz daha doğru olacaktır.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>