Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin çok üzerine gidiyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınız ilişkinize mal olabilir. Sevdiğinizin gözü sizden başkasını görmüyor ki…

İş yerinde yaşayabileceğiniz tatsız bir konuşma bütün gün canınızı sıkacak ama siz karamsarlığa kapılmayıp günlük temponuzu tıkır tıkır sürdüreceksiniz. Kafaca dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

Elinizdeki bir miktar parada gözü olanlar var. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Paranızı iyi değerlendirmelisiniz.

Çıkmak istediğiniz yolculuğun gününü belirlemeden önce biraz daha bekleyin. O dönemde başka bir işiniz çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz bir görüşme bu akşam yine gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:32 Ay-Aslan burcu geçişiyle Perşembe günümüz başlıyor.  Parasal konuların ilişki meselelerin önemli olduğu  bugün, çıkarlarınız konusunda hassasiyet gösterebilir ve daha çok kazanmanın yollarını araştırabilirsiniz. Genelde Ay-Aslan geçişlerinde böyle hissetmek gayet normaldir. Bazı şeyler sizi uymasa da, menfaatlerinizi düşünerek politik davranabilirsiniz. Amacınız alkışlanmak, destek görmektir. Kişi şöyle bir düşünür. Durduğu noktaya bakar, durumunu gözden geçirir, güzel bir hayatın, huzurlu bir ilişkinin, yarınlarının garanti altında olmasını ister. Tabii ki insanız ve bu istekler doğaldır.  İş hayatında geleceğinizin tam olarak belli olmadığını düşünüyorsa, hayatında kimse yoksa veya ilişkisinde mutsuzsa, bunları hale yola koymak için mücadele eder. Saat 09:50 Ay-Mars görünümü, bölüşülen mallar(miras), paralar, cinsel yaşam, ilişkinizle alakalı konular veya problemlerin sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Sizin için önemli olan inandığınız değerler ve bu değerleri koruma arzunuz. Bu yüzden hırslı davranıyor olabilirsiniz. Ancak bencil insanlardan da hoşlanmıyorsunuz. Bu saatlerde özellikle hem partneriniz hem de ailenizle ilgili meselelerde kendinizi bir hayli baskın şekilde ifade edebilirsiniz. Herkes haddini bilmeli diye düşünürsünüz. Bu görünüm, geçtiğimiz 22 Mart tarihinde, ilişkiniz, mal-mülk konuları, ailenizle alakalı meselelerde yaşanmış gelişmelere bir daha bakmamızı sağlıyor. O tarihten bu yana neler yaşandı, mevcut şu anki durum nedir, diyerek bir ele almamızda yarar var. Günün şanslı gelişmeleri sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Oysa, enerji yüklü ve güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski tanıdıklarla biraraya gelebilir, eski anıları canlandıran olaylar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız yerde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya ev toplantılarında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Romantizm sevgi temalı ilişkilerinizi besleyecektir. Duygularınızı paylaşmak size iyi gelecek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başarı kazanmak için yıllarca önünüze çıkan engeller şimdi kendiliğinden ortadan kaybolacaktır. Hayatınızdaki şaşırtıcı değişikliklere hazır olmalısınız. Hükmetme gücü oluşur fakat bunu kabalıkla değil nazik bir şekilde yaparsınız. Yaptığınız planlar kendiliğinden işler.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili projelerinizi bugün ertelemek sizin elinizde. Uzun zamadır beklediğiniz destek gecikmiş olması maddi açıdan zorlanacağınız anlamına geliyor.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, eşinizle geçici güven sorunları yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında seyahatler ve iletişim konusunda daha rahat olacağınız için, önemli paylaşımlarınızı 17.00 sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır.

12 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularına, ödemelerinize ve banka işlemlerinize odaklanabilirsiniz. Parasal konular öne çıkabilir. Bugün, etrafınızda gizemli ve değiştirici konu ve olaylar cereyan edecek

12 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz.Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz.Genel olarak ise; bugün Ay tüm gün Aslan burcunda olacak. Yengeç burcunun duygulu, sakin ve evcimen atmosferinden çıkıyoruz ve Aslan'ın sıcak, neşeli, eğlenceli ve karizmatik enerjilerine açılıyoruz. Gününüzü keyif aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere ayırın.Sevdiklerinizle bir arada eğlenceli mekanlara gitmek için plan yapabilir, çocuklarınızla oyun parklarına gidebilirsiniz. Sinema, tiyatro, müzikaller, gösteriler, fuar ve defileler gibi yerlere gidebilir, buralara gitmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Parti veya her hangi bir organizasyon yapmak veya planlamak için harika bir gündür. Eğlence ve hareket garanti olacağı için arkadaşları, misafirleri ağırlamak, sevdiğinizle romantik bir program yapmak için enfes bir fırsattır.Bugün gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında bir açı oluşacak. Yüksek konsantrasyon gücünüzden yararlanabileceğiniz, bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bu özel transitte, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Merkür'ün de geri gittiği düşünülürse kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

12 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>