Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize daha yakınlaşmak, problemlerini paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir.

Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var. Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek.

Tepki göstermekten ve düşüncelerinizi açıklamaktan kaçınmamalısınız. Sabırlı davranarak çıkarlarınızı etkileyebilecek olumsuz birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sevecen bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, günlük hayatın temposunu yükselten, ajandanızı mutlaka kontrol etmenizi veya yeniden düzenlemenizi gerektiren zamandır. İletişim, haberleşme, sözel ve yazı anlamda etkilidir. Her şeyi düşünmek zorunda kalış sizi biraz yoracak. Ancak birçok ayrıntının da farkına varacağız. Bu aydınlatıcıdır. Tabii ki sağlığımıza önem vereceğiz. Yeniayın bir başka önemli yanı, huzur ve güvence ihtiyacıdır. Partnerinizden ilgi beklersiniz. Sadakat, korunma, kollanma, desteklenme arzusu ilişkide bir hayli önemsenir. Çok yönlü bir Yeniay bu. Bir karar vermek istiyoruz ama kalıcı olması ve bizi tatmin etmesi gerekiyor. Soru işaretleri kalmamalı. Sözgelimi ilişkide partnerin desteği, varlığı ve size kattıkları önemsenmeli. Onu yanınızda hissetmiyorsanız, sürekli toparlayan taraf siz iseniz, bu nereye kadar sürer. Karşınıza biri çıktı diyelim. Bu nasıl biridir, işi gücü, maddi durumu iyi midir, bunlara bakmalısınız. Finansal açıdan biraz daha dikkatli olmalısınız. Hani tedbirli olmak anlamında söylüyorum. Önümüzdeki süreç bunların önemini vurguluyor. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde patronun ya da üstün olan kişiyle kariyerine yönelik bir konuşma gerçekleşebilir. Sahip olduğun iyimser enerjiyi yaptığın her işe, kurduğun her iletişime yansıtabilirsin. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişidenteklifi alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizi oluşabilir. Sakinliğini koruyarak akılcı açıklamalarda bulunman, karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. İkili ilişkilerinde ailenle olan bir sorunla karşılaşabilir, sorunu halletmek adına ailene kısa süreli bir ziyaret planlayabilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşınla uzun uzun konuşarak, içini dökebilirsin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde kendinizi daha iyi hissedebilir ve aklınızda yer alan bazı şüphelerden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Partnerinize karşı daha samimi ve sıcak iletişimler içerisinde olmayı deneyecek ve özellikle ilişkilerini ciddi bir birliktelik de noktalamak isteyenler için önemli konuşmalar yapılabilecek.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda zihinsel açıdan daha aktif olabilirsiniz. Bu durum yorucu olsa da sizi motive edebilir. Düşüncelerinizde olumlu olmaya çalışın. Zihinsel aktivitelerde bulunmak sizi canlandırır. Eğer eğitsel bir işle uğraşıyorsanız, konsantre olmaya gayret edin. Fazla mesai yapmanız sağlınız konusunda yıpratıcı olabilir. Hizmet konularına dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufkunuzu genişletme isteği duyacağınız bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veçevrenizdeki olaylar ile kavramları açık fikirlilikle değerlendirmek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün harcamalarınızı da kontrol altında tutmalı  alım satım kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Özel yaşamınızda güzel gelişmeler söz konusu var olan problemleri sevgi ile aşabileceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir işe başlamak,değiştirmek veya eleman almak için bu yeniayı kullanın. Sağlığınızla ilgili önemli kararlar verebilir ve bu kararları uygulamaya koyabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bugünhayatınıza kazanç anlamında olumlu gelişmeler yaşarsınız. Herkesin takdirini kazanacağınız bir dönemdesiniz. Aşk ve cinsel çekime dur demek zor olacak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 42" R
Ay
Balık
18° 45' 42"
Merkür
Koç
18° 50' 02"
Venüs
Boğa
05° 40' 48"
Mars
Koç
02° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 44"
Satürn
Balık
16° 54' 09"
Uranüs
Boğa
22° 33' 54"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 16"
Lilith
Başak
23° 45' 33"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>